Accident la Dranceni!

0

Ieri, pe raza comunei Drânceni a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a trei tineri. Cauza acestui accident a fost neatenţia în conducere.

În dimineaţa de 26.02.2012, pe raza comunei Drânceni, pe un sector de drum situat în afara localităţii, a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a trei persoane.

M. Ştefan, în vârstă de 19 ani, din municipiul Huşi conducea un autoturism pe D.N. 28, pe un carosabil acoperit cu zăpadă. La un moment dat, într-o curbă la dreapta, din cauza neatenţiei în conducere, tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, iar autovehiculul a intrat în coliziune cu doi copaci după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a trei tineri – I. Cosmin, de 21 ani, C. Oana, de 28 ani şi I. Claudiu, de 35 ani, toţi din municipiul Huşi, pasageri în autoturismul condus de către M. Ştefan.

La Spitalul municipal Huşi, I.Cosmin a fost diagnosticat cu „politraumatism prin accident rutier”, C.Oana cu „traumatism prin accident rutier”, iar I. Claudiu  „contuzie toracică”.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.