Colectia Gazetei: DVD-ul Marius Lacatus

0

Astazi mi-am cumparat DVD-ul distribuit de Gazeta Sporturilot despre fotbalistul Marius Lacatus.

– Ce aţi simţit cînd aţi văzut că va fi lansat acest DVD?
– Am fost fericit, cum altfel?! Mă bucur din tot sufletul să retrăiesc în ceva mai mult de 90 de minute toate momentele care mi-au marcat cariera, momente ce vor rămîne mereu speciale pentru mine.

– Aţi apucat să vă uitaţi la el?
– Nu încă, aştept cu nerăbdare să o fac. Îmi este tare dor de acele vremuri!– Cum credeţi că o să fie receptat de către suporteri?
– Rămîne de văzut. Sper ca impresia să fie una pozitivă şi să reacţioneze la fel cum au făcut-o mereu vizavi de persoana mea. Îmi doresc să se bucure şi ei la fel de mult ca mine.

– Care vă sînt cele mai dragi goluri din carieră?
– Nu are rost să facem acum clasamente, absolut toate golurile şi momentele frumoase îmi vor rămîne în suflet! Sînt sigur că prin acest DVD vor rămîne pentru totdeauna şi în sufletul suporterilor.

– Aţi remarcat printre tineri un nou Lăcătuş?
– În ziua de astăzi fotbalul e diferit. Eu nu mă dau niciodată exemplu pentru că, şi în cazul în care ar exista un nou Lăcătuş, cu siguranţă nu ar fi identic, ci doar mai bun. 


Cînd făceam istorie cu Steaua şi cu echipa naţională, nici prin cap nu-mi trecea c-o să ajung să am un DVD cu mine! Erau alte vremuri…

Mi-am păstrat anumite goluri şi rezumate pe care obişnuiesc să le revăd. Ştiu că ele sînt şi pe internet, dar nu îmi place să mă uit pe calculator
Marius Lăcătuş

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.