DigiSport va transmite meciurile din Liga 1 din retur!

0

digi_sportÎn urmă cu foarte puţin timp s-au terminat negocierile dintre oficialii Ligii Profesionioste de Fotbal şi reprezentanţii  Intel Sky Broadcast, cei care deţin drepturile TV pentru cinci ani în România.

La şedinţă, s-a discutat despre preluarea drepturilor TV a unui nou consorţiumedia. Este vorba de RCS-RDS, cei care au transmis ultimii 6 ani meciurile din prima ligă.

Negocierile au durat mai mult timp între Arpad Paszkany şi directorul RCS, Zoltan Teszari. Discuţiile s-au finalizat cu bine pentru cei de la DigiSport, care au ajuns la un acord să transmită toate meciurile dinLiga 1, dar şi din Cupa Ligii.

Discuţiile finale dintre părţi au început în această săptămînă, iar ieri seară LPF şi RCS au bătut palma. Conform primelor informaţii din piaţă, DigiSport a plătit aproximativ 12 milioane de euro pentru transmiterea partidelor din Liga 1.

Momentan nu se cunosc toate detaliile contractului, dar din informaţiile de pe piaţă şi Look TV va continua să transmită toate meciurile din Liga 1, iar cei de la DolceSport vor difuza doar partidele care erau transmise în acelaşi timp de Look Plus.

Odată cu preluarea drepturilor TV şi de DigiSport, aceştia se vor ocupa de producţia meciurilor din Liga 1, şi nu firma contractată de cei de la Look TV!

Sursa: gsp

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.