Finala Cupei României se va disputa la Iaşi

0

Federaţia Română de Fotbal a stabilit, joi, ca finala Cupei României se se dispute în acest sezon la Iaşi, pe stadionul Emil Alexandrescu, la data de 5 iunie 2010, informează site-ul oficial al FRF.

“În primăvară am solicitat FRF să organizăm finala trecută a Cupei României, dar atunci a fost ales oraşul Târgu Jiu. Acum, oficialii FRF ne-au trimis în scris propunerea de a găzdui finala actualei ediţii, iar noi am răspuns afirmativ. Va fi o onoare pentru noi să aducem în Copou finala competiţiei. Va fi un aveniment major şi vom face tot posibilul să îl organizăm cât mai bine”, a declarat preşedintele executiv al formaţiei din Iaşi,Sorin Boca.

FRF va găzdui vineri, de la ora 16:00, tragerea la sorţi pentru 16-imile Cupei României, fază în care vor intra în competiţiei şi formaţiile din Liga I. Meciurile din această fază vor avea loc în zilele de 22, 23 şi 24 septembrie, în timp ce optimele de finală se vor disputa pe 27, 28 şi 29 octombrie.

În sezonul trecut, Cupa României a fost câştigată pentru al doilea an consecutiv de CFR Cluj, care a trecut de FC Timişoara, scor 3-0, într-un joc disputat la Târgu Jiu.

Sursă: NewsIn

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.