Gigi Becali arestat pana astazi la ora 13

5

Becali a  fost arestat pana astazi la ora 13 urmand sa se ia o decizie pana atunci. Becali poate sa ramana in continuare in arest pentru urmatoarele 29 de zile sau poate fi eliberat.

Becali a fost acuzat de sechestrarea persoanelor care i-au furat cu ceva timp in urma autoturismul.

 

 

Share.

5 Comments

  1. se pare k 13 e un nr ghinionist in cazul lui jiji :P … oricum toata actiunea fost o mascarada… de exemplu ilie sarbu a ucis un om:-? si de ce nimeni nu il cerceteaza ? pentru ca el declara ca nu a fost la fata locului:D

  2. Dragi Romani ma uit la noi inbucurator si vad ca devenim m ai puternici .O noua constinta se dezvolta ceea de dragoste fata de oamenii ,bunatate si intelepciune,ma bucur ca din acest caz Becali lumea vede ca nu suntem intr-o conducere tocmai pasnica si vedem cum am fost manipulati de catre acesti indivizi(secta) din umbra in tot acest timp si cum suntem manipulati sa muncim pt ei si noi dabea putand sa ne hranim pt ca ne-eau pus catuse prin impozite si 90 % din munca se duce la criminali, guvern ei folosinduse de munca si resure omorand lumea prin razboaie,facaunde sa credem ca e bine sa muncim ca sa ne omoram ,facandune sa credem ca asa vom fi liberi distrugandune uni pe alti .Sper sa devenim din ce in ce mai puternici si mai constienti ,spirituali si sa ne dam seama ca noi nu suntem oile lor ci suntem Ceea ce suntem ,puternici din dragoste si iubire infinita(asa cum neea creeat Dumnezeu din iubire) Trist sa vezi cum oamenii care incearca sa ne lucideze si sa ne aduca un sambure de adevar pe care multi nu il vad (noi nestiind care e relitatea prin faptu ca noi suntem realitatea. ei sunt doar o iluzie si ne fac sa credem ca ei sunt realitatea si ca viata e grea !dar cine o face asa,cine ne face sa credem ca suntem slabi ?Sper ca o noua stea sa sclipeasca pe pamant ia fiind romania si pe urma intreg pamantul!pace pe pamant si sa fim sanatosi.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.