Mitingul suporterilor lui Poli fara incidente

4

Asa cum toata lumea dadea verdicte inainte de acest miting cum ca vor fi incidente, batai pe strada si alte nenorociri, uite ca nu a fost asa cum se astepta. Am demontrat ca nu suntem chiar asa cum ne catolegheaza lumea, implicit presa.


La ora 13 suporterii s-au adunat la stadion, iar la ora 14 a fost plecarea spre Palatul Culturii. Chiar daca ne asteptam la o prezenta mai mare, s-au strans in jur de 350 de persoane. Pana la Palatul Culturii suporterii au fost insotiti de Politie si Jandarmerie.


Pe drum s-au strigat lozinci impotriva Presedintelui Consiliului Judetean, Constantin Simirad, Primarului Nichita si impotriva Presedintelui clubului Sorin Boca. Cea mai populara a fost “Nichita vinde echipa”

Fanii Politehnicii au afi?at mai multe bannere la Palat, între care : « Nichita vinde echipa », « Niciun pas în spate, cu Poli pân? la moarte », « În campania electoral?, Poli – o arm? principal? », « Sportul ie?ean, o enigm? pentru Simirad », « Poli – politic?, 2 cuvinte diferite cu interese comune », « Poli e noastr?, Poli nu moare ».


sursa poze: prosport

Share.

4 Comments

  1. M-am saturat sa fiu suporter al Politehnicii, dar sa nu fiu un suporter infocat din cauza prinarului. Echipa are nevoie de sustinatori (financiari) privati.

  2. Adrian Manolache on

    @marius parciu: tocmai asta a fost si ideea mitingului, sa sensibilizam eventualii sustinatori financiari ai echipei sa il facem pe Nichita sa o vanda unui patron

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.