Nelu Tataru începe campania electorala in Padureni!

2

 USL-ul si-a ales Pãdureniul pentru lansarea candidatilor de pe Colegiile Husi si Murgeni, iar prin acest eveniment la care au fost prezenti toti primarii si membrii Consiliilor Locale, dar si întreaga conducere a USL, s-a marcat, practic, primul pas într-o bãtãlie electoralã ce se anuntã a fi una extrem de îndârjitã! Medicul Nelu Tãtaru le-a cerut spijinul colegilor din administratiile locale, împreunã cu care sã câstige Colegiul Senat Husi. Inginerul Toader Dima, de la Berezeni, a impresionat adunarea, printr-un discurs de mare specialist în agriculturã, pledând pentru o echipã între toti exponentii USL, care, împreunã, sã cucereascã functia de deputat din Colegiul Husi.

Poate cã nu întâmplãtor a fost ales Pãdureniul ca punct de start al acestei campanii din zona Husi-Murgeni. Recunoscut ca un spatiu în care evolutia, cultura si traditia sunt elemente ce definesc viata pãdurenilor, iar cel care animã de ani de zile aceastã comunã, este un model de primar, Temistocle Diaconu, nu ar fi exclus ca tocmai acesta sã reprezinte un mesaj pentru aspirantii la functii înalte în Parlamentul României. La evenimentul care a strâns primari si alesi locali din toate colturile celor douã Colegii, au participat si presedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, dar si vicepresedintii Vasile Mihalache si Corneliu Bichinet. Vasile Mihalache, cel care a deschis seria discursurilor, i-a lãudat pe primarii din salã, i-a încurajat si le-a cerut sustinerea în aceste alegeri. “Aici în salã sunteti oameni destoinici, care ati demonstrat cã puteti face ceva în administratiile locale pe care le conduceti. Ati arãtat cã sunteti iubiti si alesi de oameni. Acum trebuie sã ne mobilizãm la alegerile parlamentare, iar aici aveti trei candidati foarte buni, oameni adevãrati, profesionisti în domeniile lor, care au nevoie de sustinere: medicul Nelu Tãtaru, pentru Colegiul Senat Husi, inginerul Toader Dima, pentru Colegiul Deputati Husi si Irinel Stativã, Colegiul Deputati Murgeni“, a spus vice-presedintele Vasile Mihalache. În stilu-i consacrat deja, sfãtos, dar si ironic, Corneliu Bichinet a tinut sã îi facã atenti pe unii alesi: “Stiu cã poate între dumneavoastrã sunt si unii consilieri locali supãrati cã nu au fost alesi viceprimari, cum au sperat, dar asta nu înseamnã cã nu ne tinem de treabã, cã nu cooperãm cu totii si nu ne dãm mâna, ca sã izbândim ceea ce ne-am propus si în aceste alegeri. Ca noi sã ne putem realiza proiectele, trebuie sã trimitem în Parlament trei oameni buni…“, spune Bichinet, întorcându-se, deodatã, cãtre Irinel Stativã, cãruia se adreseazã inopinat: “Irinele, dupã cum vezi, te-am trecut si pe tine în rândul oamenilor. Vezi? Ai grijã!“, i-a spus Bichinet, fãcând sã râdã întreaga salã.

Medicul Tãtaru: “Împreunã trebuie sã facem tot ce ne stã în putintã ca Guvernul sã îsi îndrepte atentia mai mult spre noi, spre întreg judetul Vaslui“!

Printr-un discurs scurt, dar concis, medicul Nelu Tãtaru si-a oficializat în fata tuturor alesilor locali din Colegiul Husi dorinta sa de a reprezenta aceastã zonã la nivelul Senatului României. “Cred cã multi dintre dumneavoastrã mã cunosc, stiu cine sunt si care îmi este profesia. Mã prezint acum în fata dumneavoastrã nu ca un doctor al spitalului municipal Husi, ci ca un om care vrea si crede cã poate sã facã fapte bune si importante pentru aceastã zonã în care trãim cu totii. Sunt atât de multe lucruri de fãcut si se poate! Împreunã trebuie sã facem tot ne stã în putintã ca Guvernul sã îsi îndrepte atentia mai mult spre noi, spre întreg judetul Vaslui. De aceea noi, cei care vom câstiga aceste functii, avem aceastã datorie: sã pledãm pentru nevoile si drepturile oamenilor pe care îi vom reprezenta. Nu cred cã este greu! Din contrã! Cred cã dacã ne unim fortele si suntem oameni seriosi, atunci vom reusi absolut tot ce ne-am propus. Am încredere în dumneavoastrã, domnilor alesi locali! Stiu cã vom reusi“, le-a transmis medicul Nelu Tãtaru.

Toader Dima: “Doar agricultura ne poate scoate pe noi din sãrãcie“!

Cu toate cã a fost unii care au spus despre inginerul Toader Dima cã, desi este un mare profesionist, nu ar fi la fel de bun orator, zootehnistul de succes de la Berezeni a reusit ieri, la Pãdureni, sã impresioneze adunarea, tocmai printr-un mesaj foarte sensibil si apreciat de cei din salã. Dupã ce s-a prezentat cum se cuvine, a lãudat realizãrile de la Agroind Berezni si s-a mândrit cu nepotelul sãu, Toader Dima si-a motivat candidatura într-un stil propriu: “M-am decis sã candidez pe Colegiul Husi, pentru cã îmi pasã de oameni, de tãranii acestia care muncesc pãmântul, mai mult degeaba… Îmi pasã de tineri care terminã un liceu sau o facultate sI nu au un loc de mncã în judetul lor, în tara lor, îmi pasã de Husi, pentru cã este un oras minunat, cu oameni gospodari, care încã se ocupã de agriculturã. Despre Husi cineva spunea cã <<desi el este într-o margine de tarã, îsi aseazã oaspetii la mijloc de masã>>. Asta înseamnã bunãtate, omenie. Îmi mai pasã de lunca Prutului, care a fost lãsatã în paraginã. Si eu asa spun cã, dacã toti punem suflet în toate acestea si vrem sã iesim odatã din toatã sãrãcia asta, trebuie sã ne implicãm si trebuie sã ne mobilizãm. Asa cred eu, cã agricultura este singura ramurã care ne poate scoate din sãrãcie“, a spus Toader Dima, stârnind ropote de aplauze.

Sursa: Vremea Noua

Share.

2 Comments

  1. votati Cristian Boureanu.Daca nici asta nu stie sa fure,atunci nu mai stie nimeni. Are 8,5 milioane euro datorii la bănci, a vândut unui arab, care nu mai este de găsit, o fabrică ce datora statului , deci populatiei, peste 1 milion euro. În viața lui nu a fost în HUȘI. Acum l-a găsit dragostea pentru acest oraș. Si dacă va fi ales, si daca nu va fi, nu va mai călca prin acest oras decât poate peste patru ani la urmatoarele alegeri.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.