Primele impresii din Italia

10

Asa cum am promis cum ajung la un calculator cu net o sa scriu primele impresii de la sosirea mea aici. Drumul pana aici a fost unul putin plictisitor insa am vazut multe peisaje superbe mai ales in Austria si Italia. Am ramas impresionat de infrastructura de la iesirea din Romania. Trecerea prin vami a fost foarte usora am avut noroc ca nu am stat aproape deloc.

Ieri a fost prima zi de munca aici, destul de greu dar o sa fie bine, incerc sa ma acomodez cat mai bine si cat mai repede cu toata lumea de aici. Usor usor incep sa prind si primele cuvinte in italiana, deocamdata doar formulele de salut si injuraturile :)

Cu blogul o sa fie mai rar pe aici poate sfarsiturile de saptamana cate un post, asa ca vreau sa va cer scuze pentru asta.

Share.

10 Comments

  1. Nu iti face griji pt noi, important e sa fi tu bine. Ma bucur ca ai ajuns cu bine! Si ca nu ai avut un drum plictisitor! Ai grija de tine!

  2. Pana la urma ai facut tu ce ai facut si ai plecat :) Mult succes in toate si sa ai grija de tine acolo. Si cred ca ar fi o idee buna ca pentru o perioada de timp blogul sa se transforme intr-un jurnal de calatorie, macar vedem prin ochii celor plecati cum esti viata acolo.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.