Sex cu proprietarii – solutie pentru gazda gratis

10

Cazare contra sex. Asta e noua ofertă a proprietarilor de apartamente din Capitală. Întrucât criza locurilor în cămine e din ce în ce mai acută, multe studente aleg o soluţie de compromis: în schimbul unui acoperiş deasupra capului, tinerele oferă gazdelor servicii sexuale.

Studentele sunt la mare căutare în această perioadă. Proprietarii de apartamente au umplut Internetul de anunţuri, prin care îşi arată disponibilitatea de a oferi cazare gratis. În schimbul acestei “mane cereşti”, tinerele ar trebui să recompenseze “bunăvoinţa” gazdei prestând servicii sexuale.

“Suntem un cuplu tânăr şi dezinhibat care doreşte să cunoască o tânără pentru prietenie şi o relaţie de lungă durată, bazată pe sinceritate şi corectitudine. Dacă şi tu îţi doreşti acelaşi lucru, atunci nu-ţi rămâne decât să răspunzi acestui anunţ. Dispunem de un apartament deosebit, ultracentral”, aşa arată anunţul postat pe site-ul www.studentie.ro.

Pentru a afla mai multe detalii, am intrat în legătură cu ofertanţii. Le-am spus că sunt studentă şi că mă interesează propunerea. Pentru a ne cunoaşte mai bine, cei doi mi-au cerut să ne întâlnim la o cafenea. Zis şi făcut.

După ce m-au analizat din cap până în picioare, mi-au promis că îmi vor oferi gazdă gratis dacă întreţin relaţii sexuale cu ei. “Până de curând a stat la noi o fată din Chişinău, dar au intervenit nişte probleme şi am fost nevoiţi să renunţăm la ea. Vrem să luăm pe altcineva”, a explicat Radu, 29 de ani, proprietarul apartamentului, în timp ce iubita lui, Mari, 25 de ani, nu mă slăbea din ochi.

Încercând să arate că nu e nimic ciudat în această “afacere”, femeia a povestit câteva dintre experienţele sale lesbiene. “Îmi place să fac sex în trei şi nu mă deranjează să-mi văd iubitul cu alta. Nu sunt geloasă, dar partenerele ni le alegem împreună. Ne plac fetele frumoase şi dezinhibate. M-am culcat până acum cu două fete”, a dezvăluit fără perdea tânăra, care e studentă la Drept. Dacă aş fi acceptat, aş fi obţinut o cameră în apartamentul situat la Gara de Nord şi promisiunea că nu voi fi deranjată foarte des pentru “nebunii”.

“Nu-şi găsesc fericirea în cuplu”

Psihologul vedetelor, Ilie Marinescu, e de părere că cei care fac sex în trei au probleme în cuplu. “Nu-şi găsesc împlinirea în doi şi atunci apelează la astfel de perversiuni sexuale, care, din păcate, sunt tot mai frecvente. Pe toate site-urile întâlneşti perechi care sunt în căutarea unui al treilea partener. De obicei, cuplurile bisexuale au astfel de fantezii erotice”, a explicat pentru Click! Marinescu. Acesta a mai precizat că astfel de perversiuni există încă de pe vremea Greciei antice.

Un loc în cămin “costă” de la 300 €

Studenţii au început deja goana după un loc de cazare în campusurile universitare. Astfel că site-urile sunt pline de anunţuri în care tinerii îşi arată disponibilitatea de a plăti chiar şi 1.500 de euro pentru o cameră. Anul acesta, 40.000 de studenţi ai facultăţilor de stat nu vor avea locuri în cămine.

Bucureşti.

Lupta cea mai grea se dă în marile centre universitare precum Bucureşti, Cluj, Timişoara şi Iaşi, unde locurile de cazare nu sunt niciodată suficiente. Din acest motiv, chiriile din marile oraşe explodează odată cu venirea studenţilor, care nu au altă variantă decât închirierea apartamentelor, unde se îngrămădesc pentru a face faţă cheltuielilor.

Un loc în cele mai râvnite campusuri studenţeşti, Grozăveşti sau Regie, variază între 500 şi 750 de euro, dar, deşi preţurile nu sunt mici deloc, panourile sunt tapetate cu solicitări. Şi site-urile sunt pline de anunţuri prin care studenţii cer disperaţi locuri, fiind dispuşi să plătească şi 1.500 de euro pentru o cameră de două persoane. O altă soluţie mai ieftină este ca mai mulţi studenţi să împartă un apartament cu trei camere. În acest fel, se împart şi beneficiile, dar şi cheltuielile de întreţinere.

Iaşi.

În campusul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) se găsesc locuri de cămin la preţuri care variază între 100 şi 150 de euro, spun studenţii. Cei care vor să stea singuri într-o cameră de cămin mai pot opta pentru campusul Universităţii Tehnice “Gh. Asachi”, unde pot cumpăra un loc în cămin cu 500 de euro, urmând să plătească chirie lunar în jur de 60 de euro lunar.

Timişoara.

Doar 10% din studenţii care au venit din alte localităţi au fost norocoşi să prindă un loc la cămin. Ceilalţi trebuie să-şi găsească gazdă sau să-şi cumpere, la negru, un loc la cămin. Un loc într-un cămin la Medicină costă 300 de euro, iar unul la Politehnică, 200 de euro. Preţurile chiriilor încep de la 150 de euro, pentru garsoniere, şi ajung la 350 de euro pentru apartamentele cu două camere.

Cluj.

Cea mai mare universitate din oraş, Babeş-Bolyai, acoperă doar 30% din cereri în ceea ce priveşte locurile de cazare pentru studenţi. Anunţuri de vânzări sau cumpărări de locuri în cămine sunt împânzite peste tot, le găseşti pe garduri, pereţi sau pubele de gunoi. Preţurile încep de la 150 de euro şi pot ajunge la 400 de euro sau mai mult, în funcţie de condiţii sau numărul studenţilor cazaţi în cameră.

 

Share.

10 Comments

  1. are dreptate psihologul Ilie Marinescu. oamenii suub masca nonconformismului si lipsei de prejudecati isi ascund problemele sexuale si obsesiile ce le implinesc doar apeland la surogate. felicitari acestui psiholog care pune punctul pe I

  2. nu este o prostie …eu locuiesc singur ,lucrez,in politie ,pot spune ca m-am realizat ,si chiar doresc sa cunosc o fata pt. prietenie sa locuiasca la mine fara bani ii pot oferi multe conditii… de ce credeti ca toti sint o apa si un pamint ????cine vrea sa ma cunoasca tel. 0721268737

  3. salut sint dan am 30 ani locuiesc singur in buc si doresc sa cunosc o studenta pt prietenie sa locuiasca cu mine nu percep bani ofer conditii avantajoase numai pt priet-casatorie tel.0762556599

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.