Steaua, Dinamo si Vaslui. Care merge mai departe?

0

Ideal ar fi sa mearga toate, nu? Insa cum acest fapt ar rivaliza cu lumea basmelor, ne mentinem cu picioarele pe pamant, respiram adanc si ne multumim cu rasfatul de a avea nu mai putin de trei echipe angrenate in accederea in grupele Europa League, sperand totodata ca FC Vaslui sa nu se faca de ras la Piatra Neamt cu Internazionale Milano. Sanse sunt, de vreme ce formatia italiana inca nu a intrat in “paine” (Serie A incepe ceva mai tarziu decat Premier League, La Liga, Ligue 1, chiar si Bundesliga), iar aceasta nu ar fi prima isprava de acest gen. Tineti cont ca anul trecut AS Roma a fost surclasata de Slovan Bratislava, iar CFR Cluj, cu cativa ani buni inainte, a reusit performanta de a castiga cele 3p puse in joc pe Olimpico!

Pe de alta parte, tinand cont de nazdravaniile inregistrate in mai toate prezentele sale in Europa, Dinamo pare sa fie mai in pericol decat Vasluiul antrenat de Marius Sumudica, care fie vorba intre noi a reusit sa mentina stacheta sus mai bine de 3/4 din timpul duelului alocat cu Fenerbahce Istanbul (1-1, 1-3). Financiar si deopotriva fotbalistic vorbind, Metalist pare sa fie favorita in intrecerea cu Dinamo, avand de partea sa niste jucatori brazilieni de super calitate, ce se vor duela in ultima instanta cu noua senzatie a fotbalului romanesc George Tucudean et co.

Cotele sunt super tentante, motiv pentru care aleg din paleta de pariuri si jocuri marca Unibet urmatoarele evenimente: Steaua 2 solist, Dinamo si Metalist sa marcheze cel putin un gol de fiecare si Vaslui (+0.5) cu Inter. In pauza, ca orice barbat care se respecta, imi voi duce la bun sfarsit misiunea: bere cat cuprinde alaturi de prieteni + ruleta online – casino Unibet. In prima faza pe freemoney, ramane pe mai tarziu sa ma decid daca aleg si bonusul oferit de catre aceasta companie mamut in domeniul gamblingului.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.