Terminator 4 Salvation

2

Noua trilogie “Terminator” va debuta pe 22 mai 2009, odata cu aparitia pe marile ecrane a episodului “Terminator 4 Salvation”. Prea batrân si iesit din forma, Arnold nu ne va mai delecta cu expresivitatea si replicile care l-au facut celebru (în schimb, îl vei gasi în tragicomediile indiene marca Bollywood), actiunea fiind acum orientata catre razboiul declansat de robotii controlati de reteaua “Skynet”.

Rolul salvatorului John Connor îi va apartine lui Christian Bale, cunoscut din pelicule celebre precum “American Psycho”, “Batman Begins” sau “The Prestige”.

Terminator Salvation

Asteptarile în ceea ce priveste povestea si actiunea din Terminator 4 – Salvation sunt uriase, mai ales ca productiile precedente (în special Terminator 2: Judgement Day) sunt considerate printre cele mai reusite filme din istoria cinematografiei. Exceptie face Terminator 3, acesta nereusind sa se ridice la nivelul peliculelor semnate de James Cameron. Oare McG (regizorul Terminator 4) va reusi ceva mai mult? Va fi greu, dar nu imposibil.

Share.

2 Comments

  1. james crissilv on

    Din punctul meu de vedere trebuiau sa se opreasca dupa Terminator 2.
    Parca povestea nu mai este aceeasi cu cea imaginata la inceput.
    o zi minunata iti doresc

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.