The Hobbit: An Unexpected Journey lansare pe 14 decembrie

1

Nu ne mai desparte mult timp de premiera filmului “The Hobbit: An Unexpected Journey” iar posterul de azi nu face decat sa ne amplifice curiozitatea.

Este vorba de ecranizarea romanului fantasy de J.R.R. Tolkien “The Hobbit: An Unexpected Journey” care se petrece cu 60 de ani inaintea aventurilor din Lord of the Rings si care ne prezinta povestea hobbitul Bilbo Baggins (Martin Freeman). Insotit de alti pitici acesta porneste spre Muntele Singuratic pentru a recupera o comoara furata, iar pe drum reuseste sa puna mana pe celebrul inel care sta la baza tuturor aventurilor in Lord of the rings.

In noul poster ii putem vedea pe cei 13 dwarfi, in toata splendoarea. Ei sunt: Nori (Jed Brown), Ori(Adam Brown), Dori (Mark Hadlow), Fili (Dean O’Gorman), Kili (Aidan Turner), Oin (John Callen), Gloin (Peter Hambleton), Bombur (Stephen Hunter), Bofur (James Nesbitt), Bifur (William Kircher), Balin (Ken Scott), Dwalin (Graham McTavish) si Thorin (Richard Armitage).

De regia acestui film s-a ocupat tot Peter Jackson, care este si co-scenarist alaturi de Fran Walsh, Philippa Boyens si Guillermo del Toro si care ne-a anuntat de curand ca filmul va avea trei parti si nu doua cum se spusese initial.

Distributia a adunat o multime de actori din Lord of the Rings precum: Martin Freeman este Bilbo, Elijah Wood este Frodo, Ian McKellen este Gandalf, Andy Serkis este Gollum. Alaturi de ei mai apar si  Hugo Weaving, Cate Blanchett, Christopher Lee, Ian Holm, Orlando Bloom sau Stephen Fry.

The Hobbit: An unexpected journey va avea premiera in data de 14 decembrie.

Sursa: urban.ro
Share.

1 Comment

  1. Pingback: The Hobbit: The Desolation of Smaug | Adrian Manolache - "Un blog de Husi"

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.