Abuzuri Jandarmeria Romana la Pungesti

1

Jandarmeria Romana loveste din nou, de data asta nu in suporterii de pe stadioane, de aceasta data loveste in protestatarii de la Pungesti.

A se vedea pe aceste imagini cat de abuziv lucreaza Jandarmeria. “Jandarmeria – o forta pentru siguranta dumneavostra”, asa se caracterizeaza aceasta subunitate a MAI.

Eu nu inteleg un singur lucru, si acela ca jandarmii asa invata in scoala sa faca o retinere? Asa se retine un “infractor”? Tarat pe jos, luat pe sus?

Intr-un comucat de presa emis de Jandarmeria Romana informeaza:  Nicio persoană nu a suferit acte de agresiune fizică din partea jandarmilor, atât la locul unde s-au desfăşurat evenimentele  cât şi pe timpul deplasării sau pe durata activităţilor de identificare desfăşurate la sediul poliţiei.

Pentru activitatea de constatare a împrejurărilor de săvârşire a faptelor antisociale personalul Jandarmeriei Române şi-a asigurat mijloacele de probare necesare (înregistrări video, fotografii operative) ce vor fi puse la dispoziţia organelor de urmărire penală.

 

Share.

1 Comment

 1. Bestii cu chip de jandarm
  Publicat de Ion Coja in Textele altora pe 12.12.2013 | 8 comentarii

  GURA SCUTIERULUI MUSCAND DINTR-O BATRANA, LA PUNGESTI

  Declaratia batranei Dediu Maria de 76 de ani din Pungesti, referitor la cele intamplate pe 02.decembrie 2013, orele 5 dimineata:
  ,,Ca sa nu treaca peste noi , ne-am asezat in genuchi.Jandarmii m-au ridicat de jos cu forta si m-au luat la bataie.Am primit mai intai un pumn in ochi de mi-au stricat ochelarii.Am cautat sa ma agat de jandarmul inarmat cu scutul care ma lovea.M-a izbit in burta si ma tot lovea in picioare dar tot nu m-am lasat. O vazut ca nu poate si ca nu-mi dau drumul,M-A MUSCAT DE MANA.Apoi un altul s-a repezit si mi-a sucit mana…”

  Da, iata fapta de vitejie a unui jandarm in batalia de la Pungesti contra unei batrane trecuta de 70 de ani! O batrana pe care daca o vedeti mergand in baston puteti aprecia ca nu trece 45 kg la cantar.Dar bravul jandarm roman,inarmat cu scutul si bastonul din dotare, antrenat pentru lupta corp la corp se repede la ea, dă asaltul. Mai intai ii da un pumn in ochi de-i face praf ochelarii.Ca la sala de antrenamente in fata sacului de box.Credea ca a terminat-o.Numai ca batrana mioapa, in disperare că nu-şi găseşte ochelarii,s-a agatat de scutier.Dă-i cu genuchii in burtă, dă-i cu bocancii, dar inamicul nu se lasă.Şi-a încleştat mâinile de scutier.Degetele acestei bătrâne obişnuite o viaţă cu sapa, cu coasa, cu caratul galeţilor cu apă, au incă vlagă, nu cedează.Il strânge pe jandarmul-scutier ca un cleşte.Atunci se petrece antologică.VĂZÂND CĂ BĂTRÂNA NU-I DĂ DRUMUL, JANDARMUL O MUŞCĂ DE MÂNĂ.Păcat că era noapte şi mare păcat că nu se afla nimeni prin preajmă să filmeze scena.Un jandarm român muşcând cu sete din mâna unei bătrâne, ar fi fost o fotografie ce ar fi făcut înconjurul lumii.Caninii scutierului au invins rezistenţa lelei Dediu Maria care a cedat, prăbuşindu-se.În acel moment, se părea că lupta corp la corp fusese câştigată.Dar, ca sa să se asigure, un al doilea scutier îi sare în ajutor primului jandarm obosit şi-i suceşte mâna lelii la spate.După toate regulile placajului. Execuţie ca la carte, exersată îndelung şi, gata, lelea Maria a fost anihilată, în sfârşit.Mai lipseau cătuşele…

  Bravo jandarmilor, namile jegoase!Lipsite de onoare şi demnitate!In frunte cu şefii voştrii Olaru şi Stroie!Faptele voastre de vitejie, valorează cât un râgâit animalic, expiat în vânt.Lichele, brute, hrănite din taxele si impozitele acestei ţări, inclusiv ale bătrânei Dediu Maria.Căreia îi muşcaţi mâinile în loc să i le sărutaţi cu veneraţie !Ce gust o fi având mâinile unei bătrâne ţărănci ? Probabil că după o viaţă petrecută la muncile câmpului, obişnuite cu pământul, vor fi căpătat gustul acestuia, gustul gliei străbune.
  Jandarmii care muşcă mâna părinşilor noştri
  de fapt muşcă din trupul viu al acestui neam.Ei nu-i mai apără pe români, nu mai aparţin sufleteşte şi biologic din fiinţa ţăr

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.