Cassano D'Adda

14

Deja sunt doua saptamani de cand sunt in Italia, doua saptamani destul de obositoare pentru ca muncesc intr-un domeniu care imi era destul de strain pana acuma. In Italia stau la periferia orasului Milano in Cassano D’Adda in apropiere de fluviul Adda.

12172553862581756

Viata e buna aici, numai ca eu inca mai am obiceiul prost de a mai face conversia la preturi din euro in lei si asta nu face decat sa imi dea batai de cap ;) Transportul in comun e scump aici si ma face sa procedez ca in Romania adica sa merg cu “abonament”(fara bilet :D ).

Pana acuma m-au oprit de doua ori carabinierii pentru verificari, oricum nu cred ca s-au convins ca eu sunt cel din buletin pentru ca il am de la 14 ani. In schimb ei au o uniforma tare caraghioasa.

De vineri sunt in Torino, o vizita la o matusa de a mea. Am fost putin si prin oras ieri, foarte frumos, pacat ca nu am avut nimic la mine sa fac si poze. Astazi o sa plec inapoi acasa(Cassano D’Adda) cu o mica escala prin Milano, vreau sa merg sa vad Domul.

castellovalentino1

DSC03530

Share.

14 Comments

  1. Salut!
    Vrei sa facem schimb de link-uri? Daca esti de acord atunci lasa-mi un comment in care sa imi spui cum vrei sa te trec in blogroll. Pe mine poti sa ma treci Achilianu
    sanatate…

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.