Centrul Comercial Felicia organizează campionatul Streetball Champion

2

În perioada 7-8 august, în parcarea Centrului Comercial Felicia, pasionații de baschet sau, pur și simplu, toți cei care doresc să se distreze și să facă puțină mișcare, sunt invitați la Streetball Champion.

Competiția va începe sâmbătă, 7 august și se va încheia duminică, 8 august, atunci când vom premia și câștigătorii campionatului. Ora de începere și durata vor fi stabilite în funcție de numărul de echipe înscrise și vor fi comunicate ulterior.

Premiile competiției vor fi, evident, pe măsura efortului:

Echipa de pe primul loc: câte o pereche de ghete de baschet marca Champion, plus câte o minge de baschet marca Intersport.

Echipa de pe locul doi: câte un tricou din colecția NBA, plus accesorii de baschet marca Intersport.

Câștigătorul concursului de trei puncte: un tricou din colecția NBA, plus accesorii de baschet marca Intersport.

De asemenea, atât participanții, cât și susținătorii acestora, vor avea parte de multe alte surprize, inclusiv doze de bere gratis.

Cum să-ți înscrii echipa

Înscrierea se face foarte simplu: trebuie să vii la centrul info din Centrul Comercial Felicia (în zona de foodcourt) împreună cu ceilalți trei membri ai echipei și să completezi formularul de înscriere, o declarație pe proprie răspundere și foaia de arbitraj până în data de 4 august.

Mai multe detalii (inclusiv regulamentul campionatului) pe www.felicia-iasi.ro.

streetball-mic

Evenimentul Streetball Champion face parte din campania de reduceri de vară în Centrul Comercial Felicia. În cadrul campaniei, pe lângă reducerile de până la 70% practicate de magazine, clienții pot participa la o serie de evenimente, precum concursul Shop and the City pentru femei (http://felicia-iasi.ro/noutati/shop/) sau Tabăra Jo’Kee Garden (http://felicia-iasi.ro/noutati/tabara/). Campania se va încheia în data de 14 august cu un concert în parcarea Centrului Comercial Felicia cu Anda Adam, Alex și Zdob și Zdub.

Share.

2 Comments

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.