Concert cu 6 formatii de Revelion la Iasi

2

Municipalitatea a stabilit in mare parte invitatii care vor intretine atmosfera in noaptea de Revelion. Astfel, la concertul din fata Palatului Culturii va veni formatia UB 40, dar si trupe si artisti din tara.

“Vor veni cei de la Fly Project, Crazy Loop, Conect-R, Alex, DJ Sava, Parazitii. Am vrea sa organizam si un pre-Revelion in cartierul Alexandru cel Bun la care sa concerteze cei de la Parazitii. Acest spectacol ar trebui sa aiba loc pe data de 30 decembrie, dar nu este inca stabilit. Mai avem inca discutii cu Akcent si cu Andreea Banica. Formatia Akcent ar vrea sa ramina in capitala pentru ca se organizeaza multe petreceri. Andreea Banica este insarcinata si nu stie daca mai poate sustine un concert. Oricum, daca va veni, va fi ultimul ei concert inainte de a naste”, a declarat Cosmin Coman, director executiv in cadrul Primariei.

El a mai spus ca inca nu este stabilita nici data la care vor ajunge la Iasi cei opt membri ai trupei UB 40. “Ei ar vrea sa vina pe data de 30 decembrie, sa nu fie obositi in ziua concertului. Este insa posibil sa vina pe 31 decembrie. Ne vom inscrie in buget cu toate cheltuielile. UB 40 va primi 150.000 euro, brut, fara cazare, masa si ale cheltuieli precum scena sau instalatiile de sunet. Vor ca noi sa le aducem si instrumentele pe care le folosesc”, a completat Coman.

Iesenii vor putea participa si la un foc de artificii in noaptea dintre ani. Spectacolul ar urma sa dureze in jur de 15 minute. “Vrem sa fie mai intens decit de obicei. Am vrea sa avem 30.000 de lovituri, adica in jur de 35 de lovituri pe secunda. Vom avea mai multe locuri de tragere”, a afirmat Mihai Chirica, directorul tehnic al Primariei. Bugetul aprobat de Consiliul Local pentru organizarea sarbatorilor de iarna este de 1,7 milioane lei.

Sursa: Ziarul de Iasi

Share.

2 Comments

  1. cred k o sa fie foarte fain si anu asta in piata palatului …..e super sa fii acolo la ora 12 va spun din propria experienta….si sper sa cante parazitii at la 12*:* :* :

  2. Mihaela Chelaru on

    Chiar astazi am auzit de la o colega de serviciu ca vor concerta cei de la UB 40 si nu prea mi-a venit sa cred.Dar ai confirmat tu asta! E o idee sa fie pe 30, nu prea ma impac cu ideea de a-mi petrece Revelionul in strada. Sincera sa fiu ador sa ascult UB40, ma relaxeaza de fiecare data. Acum sa nu fie doar de ochii lumii totul.
    Si multumesc ca ai postat in blogul tau asta!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.