Cosmote trece pragul de 6 milioane utilizatori

2

COSMOTE anunta depasirea pragului de 6.000.000 de clienti in România, ceea ce reprezinta o dublare a numarului de utilizatori în mai putin de un an si jumatate. In anul 2008, COSMOTE si-a mentinut pozitia de lider pe segmentul de noi achizitii de clienti, cu o cota de piata pe acest domeniu de 48%. De asemenea, în anul 2008, COSMOTE a inregistrat peste 2.2 milioane de noi utilizatori. Pana în prezent, COSMOTE continua sa fie si compania care primeste cel mai mare numar de noi clienti in urma lansarii serviciului de portabilitate, ceea ce confirma faptul ca este cel mai dinamic operator de telefonie mobila.

“COSMOTE a depasit pragul de 6.000.000 de clienti în timp record datorita eforturilor noastre constante de a extinde si imbunatati acoperirea retelei, datorita produselor relevante lansate sii a extinderii acoperirii retelei de vanzari. De la lansarea sa oficiala in Romania, COSMOTE a inovat constant piata de telecom, in beneficiul consumatorilor. In numele intregii echipe, doresc sa multumesc fiecaruia dintre cei 6.000.000 de clienti pentru increderea acordata”, a declarat Stefanos Theocharopoulos, CEO COSMOTE Romania.

Strategia COSMOTE pentru anul 2009 continua sa fie concentrata pe asigurarea unor servicii excelente in toate domeniile de interactiune cu clientii nostri, ca si pe extinderea bazei de utilizatori. De asemenea, COSMOTE va continua sa inoveze prin strategia sa de lansare de produse si servicii si prin portofoliul existent pentru toate categoriile (prepaid, postpaid sii corporate). Recent, compania a lansat un concept original, prin care clientii primesc bani la intreruperea convorbirilor în situatii fara semnal COSMOTE. Acest program este prima initiativa de acest gen de pe piata romaneasca de telecom si doreste sa sublinieze angajamentul asumat de operator de a oferi servicii de calitate tuturor utilizatorilor.

Share.

2 Comments