Diferente 2008 vs 2009 de Valentine`s Day

10

Tin minte ca de Valentine`s day in 2008 am avut o stare destul de aiurea, ma nelinistea faptul ca de ziua indragostitilor o sa fiu singur. Aveam un avatar si un status corespunzator starii mele de spirit..ceva de genu…Anti Valentine`s day.

2009 a venit cu noi schimbari in aceasta zi… Ziua de Valentine`s day, imprumutata de la americani, chiar daca avem si noi o zi din asta care din an in an se tine tot mai putin.

Si cum ziceam 2009 e un an superb, iar ziua de ieri a fost intradevar speciala..si stiti de ce? pentru ca am petrecut-o cu o persoana speciala. A fost o cina romantica, lumanari, sampanie.. :) dar cel mai mult a contat ca am fost impreuna cu persoana de care m-am indragostit cu adevarat. In plan era si vizionarea unui film dar dupa 2 tentative am renuntat la acest plan :P motivele sunt de inteles oricum.

Si cum zicea cineva nu cred ca trebuie neaparat o astfel de zi ca sa ne declaram dragostea, sa fim impreuna sau sa ne facem mici cadouri. Cel mai mult conteaza ca exista dragoste intre noi si ca ne iubim.

Te iubesc mult Irina!
Share.

10 Comments

  1. “dar dupa 2 tentative am renuntat la acest plan motivele sunt de inteles oricum.” ce-ai vrut sa zici cu asta? ca se intelege altceva..cred :D

  2. Si ce daca am luat-o de la americani, nu e o sarbatoare, e o idee frumoasa. Si cuvantul “ok” e folosit de oricine si tot de la americani e luat. Unde mai pui multitudinea de teorii si practici economice, politice samd… Unele lucruri merita luate in calcul si aplicate.

  3. Adrian Manolache on

    @inka: nu trebuie sa te gandesti la vreo prostioara…ptr ca am fost “cuminti”..era vb ca nu ne-am mai uitat la film…ci doar am stat:D

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.