Doua infrangeri de rasunet

4

Aseara au avut loc doua lovituri de teatru: Steaua a pierdut acasa cu Ceahlaul si Mircea Geoana a pierdut sefia PSD in favoarea lui Victor Ponta.

Steaua a pierdut scor 1-3 cu Ceahlaul dupa un joc cu multe greseli in aparare cu intreruperi si cu mult scandal in tribune . Se pare ca suporterii nu au inteles ce vroia Becali si au creat mai mult probleme decat atmosfera de alta data pe care o faceau in tribune. In minutul 60 suporterii de la tribuna au inceput sa arunce cu bulgari in jucatori si banca de rezerva a oaspetilor motiv pentru care arbitru a intrerupt meciul pentru 10 minute. La reluarea jocului Nicolita ia rosu, Zapata gafeaza si astfel Steaua pierde cu 3-1.

STEAUA BUCURESTI - CEAHLAUL PIATRA NEAMT

Pe langa incidente Steaua are mari probleme acolo unde altadata facea diferenta, adica in aparare.  Petre Marin e depasit de varsta, Baciu si Jelev nu au valoare. Cu asemenea aparare probabil Steaua isi va lua gandul de la titlu si anul acesta.

A doua infrangere de rasunet inregistrata aseara a fost cea a lui Mircea Geoana. Daca la Steaua nu se astepta nimeni, aici era foarte previzibil pentru mine sa se intample.  Deja Mircea Geoana isi crease o imagine negativa dupa vizitele nocturne la Vantu si dupa ce toata lumea crede ca era condus de oameni suspecti ca Vanghelie, Nastase sau Hrebenciuc. Cred ca partidul o va lua pe o linie ascendenta de la numirea lui Ponta si ca acesta va putea face mai multe pentru acest partid.

victor ponta

Ponta a obtinut la Congresul extraordinar 856 de voturi, in timp ce contracandidatul sau Mircea Geoana a fost votat de 781 dintre delegatii la Congres.

Share.

4 Comments

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.