iPhone 6 va avea un ecran mai mare si un design nou

0

Nici bine n-a fost lansat telefonul iPhone 5S că au și început să apară zvonuri despre iPhone 6. Potrivit unuia dintre acestea, viitorul telefon Apple va avea un ecran mai mare, de 4,8 inci.

O importantă componentă a succesului de care se bucură telefoanele Apple sunt zvonurile și așteptarea construite în jurul lansărilor de produse, așa că nu este niciodată prea devreme pentru a experții în tehnologie să încerce să anticipeze viitoarele idevice-uri. Chiar dacă iPhone 5S abia a fost lansat, zvonurile despre iPhone 6 au și început să apară, scrie Huffington Post.

iPhone 6 va avea probabil un nou design și un ecran de 4,8 inci, cât Samsung Galaxy S III și cu 0,2 inci mai mic decât Samsung Galaxy S IV, susține Peter Misek, analist specializat în tehnologie la Jefferies LLC.

iphone-6-concept-render-6-inci-display_thumb

Modelele iPhone 5S, 5C și 5 au ecrane de 4 inci, în vreme ce modelul 4S și predecesoarele sale au ecrane de 3,5 inci.

Din punct de vedere financiar, lansarea unui telefon cu ecran mai mare ar reprezenta o decizie bună. Potrivit analizelor de piață, aproape 40% dintre smartphone-urile livrate la nivel internațional în prima jumătate a anului 2013 au avut ecrane mai mari de 4 inci, comparativ cu 28% în aceeași perioadă a anului trecut.

Compania de consultanță Jefferies LLC estimează că iPhone 6 va fi lansat în septembrie 2014.

Sursa: Realitatea

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.