Lipsa de idei

5

Incerc sa scriu un post, si nu am idei, ma gandesc la multe, si cand vreau sa scriu despre ele, parca imi fug ideile, alearga spre alte minti, poate mai luminate.

Vreau sa scriu despre mine, dar parca nu-i interesant, cine sunt eu sa scriu despre mine, sa scriu despre Becali, Copos sau Borcea poate ar prinde mai bine.

Nu sunt senzational nici macar ca Dan Diaconescu, deci ce folos. Gandurile mele asternute pe un blog ca asta nu reprezinta nimic. Si atunci de ce sa mai scriu..pasiunea de a face asta oare ar fi mai presus?

As vrea ca lumea sa se schimbe, da stiu ca te gandesti ca la ce bun…probabil eu ar trebui sa ma schimb daca as vrea sa fiu in rand cu lumea..pentru ca e mult mai usor asa. As vrea ca oamenii sa fie buni, dar parca e mai usor sa fiu si eu rau. E mai usor sa te schimbi tu, decat intrega lume.

 Mintea mea e in o suta de directii, la facultate, la tine, la tine…sau chiar la tine. M-am invatat sa sufar, si sa accept mereu, ca viata e o lupta, si trebuie sa lupti mereu.

Share.

5 Comments

  1. Nu te poti schimba tu doar pt ca ceilalti sunt altfel…nu e mai usor asa,crede-ma.Si daca te-ai invatat mereu sa suferi,inseamna ca acea suferinta iti face bine….

  2. E mai usor sa te schimbi tu, dar nu e si cel mai indicat. Stii deviza mea – “Nu incerca sa ma schimbi, nu stii ce-ar putea sa iasa”.

  3. Daca zici ca te-ai ‘invatat sa suferi’,inseamna ca o faci de ceva timp si daca nu ai ajuns pana acum la nebuni….inseamnca ca duci:D Ai spus si tu,viata e o continua lupta,deci…sedat nu-i poti face fata;)

  4. Lasa-ti gandurile sa zboare si asterne-le pe o foaie alba. Cand ai cate-o idee in cursul zilei, scrie undeva un indiciu, iar seara incearca sa o postezi pe blog :D

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.