Meciurile din sferturile Cupei Ligii

0
picture-cupaligii2.jpg-638-358-1-85Marți, 11 noiembrie, la sediul LPF, a avut loc tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Cupei Ligii – Adeplast.

Conform regulamentului competiției, care însumează premii totale de 1.000.000 de euro, cele opt echipe rămase în cursă (Steaua, Astra, Dinamo, Pandurii Târgu Jiu, FC Viitorul, Oţelul Galaţi, CSMS Iaşi şi Universitatea Cluj) au fost introduse în aceeași urnă, prima echipă extrasă urmând a fi și gazda partidei.

Ceremonia tragerii la sorți a fost precededată de alocuțiunile domnilor Justin Ștefan, Secretarul General al LPF, Robert Pongracz, Vicepreședintele LPF și Bogdan Pîrvu, Directorul General al firmei Adeplast, sponsorul competiției.

Cele patru partide eliminatorii se vor desfășura în intervalul 12-14 decembrie și vor fi televizate de LOOK TV după următorul program:

Dinamo – Universitatea Cluj

CSMS Iaşi – Steaua

Astra Giurgiu – FC Viitorul

Pandurii Târgu Jiu – Oţelul Galați

În conformitate cu dispozițiile ROAF, dacă după 90 de minute cele două echipe se vor afla la egalitate, vor urma două reprize de prelungiri a câte 15 minute. Dacă egalitatea va persista și după 120 de minute, departajarea se va face prin executarea loviturilor de la 11 metri.

Sursa: LPF

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.