Nationala Romaniei de fotbal se muta la Ploiesti pentru meciul cu Insulele Feroe

0

IMG_3652România a avut un start perfect în preliminariile Campionatului European din 2016, iar tricolorii au acum șanse foarte mari să ajungă la turneul final din Franța, după ce în primele 4 etape au reușit să acumuleze 10 puncte.

De la inaugurarea Arenei Naționale, România a jucat doar la București meciurile oficiale și amicale, în total 13 partide, două dintre ele în a doua parte a acestui an, cu Ungaria (1-1), respectiv Irlanda de Nord (2-0).

Următorul meci al echipei lui Anghel Iordănescu este cel cu Insulele Feroe, programat anul viitor, pe data de 29 martie. Cum partida se anunță mai degrabă un antrenament cu public, în fața celui mai slab adversar din grupa F, oficialii FRF s-au gândit la faptul că interesul pentru acest joc nu ar fi unul prea ridicat la București.

În condițiile în care nu s-au strâns 30.000 de oameni nici cu Irlanda de Nord, duelul cu Insulele Feroe a fost programat la Ploiești, pe arena Ilie Oană, unde sunt toate șansele ca jucătorii României să fie încurajați de 15.000 de suporteri. Asta deși FRF s-a gândit inițial la varianta de a juca acest meci pe Cluj Arena, stadion cu o capacitate de 30.000 de locuri.

Sursa: Digisport

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.