Nu avem fata de mondiale

0

Cum nu am avut timp sa comentez pe blog meciul nationalei Romaniei cu Serbia o sa il comentez astazi. Prea multe nu sunt de spus dupa un astfel de meci. Probabil in mod normal ar trebui sa dam vina pe arbitraj pentru ca asa suntem noi romanii. Principalul vinovat nu este arbitru, nici macar Mutu ci chiar insusi antrenorul “Piti”.

Trebuia sa isi dea demisia dupa 0-3 cu Lituania asta ar fi facut un antrenor normal…el nu…un 1-0 cu Feroe de care ne-am temut ca de Brazilia. un 2-2 cu Franta dupa ce am condus cu 2-0. Astea ar trebui sa dea de gandit federatii romane de fotbal. Cum poti sa joci cu Codrea ofensiv ca el de cand se stie joaca numai in fata apararii. Cum poti sa tii un jucator in tribuna Max Nicu dupa ce il pui sa alerge dupa acea nenorocita de cetatenie romana. Ce impresie poate sa aiba baiatul asta dupa un asemenea tratament. Cum poti sa nu selectionezi jucatori ca Tiberiu Ghioane sau  Lazar. Un singur om poate si acela e “piti”.

Macar sa bata in Austria sa spele din rusinea asta. Si apropo de sloganul ProTv-ului pentru acest meci “Nu pacaliti fotbalul” este unul foarte corect..dar din pacate echipa lui “piti” cam  face asta.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.