SMS-uri ciudate în ziua de alegeri

2

Stai acasa ca vin hotii! Nu te duce la vot, sectiile au luat foc! Sunt doar câteva dintre mesajele primite de zeci de ploiesteni, în ultimele zile, prin SMS sau telefon. Mesajele veneau de la persoane care se prezentau drept politisti si le recomandau oamenilor sa nu plece de acasa în perioada urmatoare, dar mai ales pe 30 noiembrie.

“Te rog eu, nu veni la vot. Eu si nepotul meu îti vom fi recunoscatori înca 4 ani. Semnat: Matusa Tamara”, este textul unui SMS care a circulat prin Prahova, dar au fost si mesaje alarmante care i-au facut pe zeci de alegatori sa se plânga la Biroul Electoral în care erau avertizati ca vor fi pradati de hoti daca vor merge la vot.

“Buna ziua, sunt Andrei Ionescu, agent de politie, v-am sunat sa va recomandam ca în ziua de 30 noiembrie sa nu va parasiti domiciliul. O banda de spargatori de apartamente actioneaza în aceasta zona si este posibil ca domiciliul dumneavoastra sa fie luat în vizor”, era textul unui SMS alarmant.

Ca sa-i tina pe oameni departe de urne , unii binevoitori le recomandau sa as?tepte acasa premii, în bani sau obiecte. IPJ Prahova a emis un comunicat prin care anunta populatia ca apelurile respective sunt false si provin de la persoane care nu au nicio legatura cu politia.

Sursa: Realitatea TV

Share.

2 Comments

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.