Super Steaua

8
Astazi am reusit sa imi cumpar si al 2-lea volum al cartii Super Steaua, scrisa de redactorul sef al Gazetei Sporturilor Andrei Vochin. Cartea este in doua volume. Primul volum este despre formarea echipei care avea sa castige in 1986 Cupa Campionilor Europeni si al 2lea volum in care se prezinta drumul spre finala. Deja din primul volum am inceput sa aflu lucruri noi despre echipa mea preferata Steaua Bucuresti. Se pare ca transferurile pe atunci se faceau la modul barbar si foarte necurat :)
Nu numai Steaua nu juca corect pe piata transferurilor ci si Dinamo, Politehnica Iasi, Politehnica Timisoara, Sportul Studentesc si Universitatea Craiova care aveau si ele un avantaj in regulamentul de transferari.

Cartea este foarte interesanta si merita citita de toti suporterii echipei “ros-albastre” si nu numai, numai ca nu prea vad eu vreun suporter de la Dinamo sau Rapid cu aceasta carte in mana. :D …in fine..nu se stie niciodata.

Eu abia astept sa inceapa din nou campionatul, sa mai vedem meciuri din campionatul asta urat al Romaniei. Cat despre Steaua nu stiu de ce dar nu le dau foarte multe sanse la castigarea campiontului din cauza lotului destul de subtire. Oricum Forta Steaua!!

Share.

8 Comments

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.