Tabela de marcaj noua la Iasi

1

Politehnica Iasi va avea in curand o tabela de marcaj electronica. Primarul Gheorghe Nichita a propus alocarea sumei de 800 mii lei, aproximativ 200 mii euro pentru cumpararea unei tabele de marcaj pentru stadionul Emil Alexandrescu. Edilii justifica achizitia in contextul in care, pe 26 mai urmeaza sa fie organizata la Iasi finala Cupei Romaniei la fotbal.

“Vrem sa achizitionam o tabela electronica macar ca la Piatra Neamt. Vom face o selectie de oferte. Suntem ditamai municipiul”, a declarat viceprimarul Romeo Olteanu.

Consilierii locali PD-L s-au aratat parca resemnati de initiativa edilului. Acestia s-au rezumat in a explica ca nu este normal sa se aloce fonduri pentru fotbal in conditiile in care directiile primariei au bugete reduse. Liberalii nu stiau de initiativa executivului. Afland de intentia achizitionarii unei tabele de marcaj pentru stadion, consilierul local Camelia Gavrila a explicat ca investitia nu se justifica intr-un an de criza. “Probabil exista o pasiune dincolo de criza, dincolo de un buget nesatisfacator.

Sursa: bzi.ro

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Firme luminoase cu leduri pentru agentii imobiliare | Panou publicitar agentie imobiliara

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.