Un week-end incarcat

8

Activitatea mea pe blog in sfartitul asta de saptamana a lasat de dorit. Nici un articol, nici un alt blog citit, am ramas in urma.

Cu toate astea in weekend am fost foarte solicitat in alte directii. Sambata am reusit sa am prima intalnire cu un blogger, care de fapt e o bloggerita pe nume Ioana Raluca, alias Jojo cu care am discutat multe subiecte foarte interesante. Pe urma am fost la majoratul unui prieten foarte bun de-al meu Bogdan unde am petrecut pana spre dimineata . Dimineata a ajuns la mine Gabitzu un prieten din Husi cu care am umblat prin Iasi aproape toata ziua. Cu el e posibil sa nu ma mai vad anul asta, el saptamana asta pleaca in Italia in Milano.

Sper ca sesiunea sa imi dea voie sa scriu pe blog, sa nu fie foate epuizanta, si sper sa vina cat mai repede primavara, sa vina caldura, pentru ca mie dor de niste plimbari prin Copou.

Share.

8 Comments

  1. eu sincer imi mai doresc un pic de ninsoare…dar fara prea mult frig..”stresiunea” va trece repede..pentru ca ne vom stresa si nu vom avea in noi dorinta de a savura ceva asa dezastruos..succes la examene

  2. Alexandru Giurca on

    Vad ca unele posturi sunt din luna decembrie pe blogul Locuri de vacanta. Deci nu l-ai lansat in weekend.

  3. Adrian Manolache on

    @helen: eu m-am saturat de zapada, si de vremea asta naspa…cat despre stresiune…stii proverbul ala “sesiunea trece, studentii raman” :)

  4. Succes la examene!
    Cred ca majoritatea asteptam primavara, vara… Odata cu trecerea sarbatorilor de iarna, nu mai avem chef de frig, zapada si ger. Sa speram ca o sa vina repede-repede.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.