Vizita la Chisinau

1

In acest weekend am fost plecat la Chisinau. O prima impresie despre Republica Moldova a fost buna chiar de la intrare, drumul de la Vama Albita pana la Chisinau a fost impecabil, dar aici totul se rezuma la prima impresie. Chisinaul este un oras frumos si interesant. Prea multe nu am putut vedea pentru ca am fost presat de timp. La Chisinau am fost cu prilejul alegerilor prezidentiale, care s-au desfasurat in bune conditii. Cei de la Ambasada Romaniei la Chisinau s-au purtat foarte frumos cu mine, si pentru asta am tot respectul pentru ei.

Un motiv pentru care as reveni in Moldova sau la Chisinau sunt femeile. Am ramas impresionat de frumusetea lor si doar atat, pentru ca daca ai rabdarea sa schimbi cateva fraze cu ele, pleci in lumea ta cu tot cu frumusete.

Si daca pana acuma am zis doar chestii bune, o sa zic si ce nu mi-a placut. Acei cetateni carora le vorbeai romaneste, intelegeau si iti raspundeau in rusa. Acele persoane pe care le intrebai o adresa si habar nu aveau unde se afla. Militarii care pazeau anumite obiective pareau a fi semi-analfabeti, nu deschideau gura deloc, ii intrebai ceva se gandeau mult si iti raspundeau ca nu stiu.

P.S: poze o sa pun un pic mai tarziu pentru ca trebuie sa mai primesc cateva de la persoanele cu care am fost plecat la Chisinau.

Share.

1 Comment

  1. Sper sa vad si eu cat de curand Chisinaul. Am auzit mereu numai despre bine. Sora mea a fost la o nunta acolo si a fost impresionata de traditiile lor.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.