Analiza meciului FK Ekranas – Steaua

0

In ciuda tutor premonitiilor, Steaua poate intra in Grupele Europa League cu minim de stres, in conditiile in care adversarul e cu mult sub ceea ce a intalnit in turul precedent. Nici cu Spartak Trnava nu ne-a fost rusine, in schimb lituanienii de la Ekranas ne inspira mila numai cand ni-i imaginam pe d-alde Tanase, Rusescu si ceilalti batand mingea de-a lungul si de-a latul terenului in ceea ce se anunta a fi una dintre cele mai clare meciuri ale serii. Poate doar Mura 05 vs Lazio sa rivalizeze cu intalnirea Stelei. Si daca tot am amintit de scurta incursiune a lazialilor in estul Europei, sa trecem in revista si un handicap asiatic neobisnuit pentru aceasta faza a competitiei, in speta Lazio (-3.5).

Revenind la oile noastre, scuze nea Gigi pentrui aceasta alaturare nefericita, Steaua se bucura de increderea pariorilor, cota 1.33 la victorie, chiar daca antrenorul ros-albastrilor Laurentiu Reghecampf a fost atentionat de presa romaneasca vizavi de amatorismul cu care trateaza acest meci dorind sa introduca in teren o serie de jucatori care nu prea s-au intersectat cu postul de titular de la Steaua.
relansat: Motivul? Unul cat se poate de obiectiv. Steaua urmeaza sa efectueze o deplasare la Vaslui, unde se va duela cu echipa patronata de catre Adrian Porumboiu in etapa curenta de campionat (IV). Meci cu ocazia caruia casele de pariuri sportive au stabilit cotele aferente celor trei semne – 1, X si 2 intr-un perfect echilibru. Pentru a afla mai multe insa, cercetati cu incredere acest site de ponturi sportive si analize.

Pe scurt, pronosticul meu ar consta in urmatoarele selectii: o victorie clara a Stelei (-1.5), cel putin 3 goluri in cele 90 de minute, victorie “dubla” cu FK Ekranas (Lituania, respectiv Romania) si eventual cateva pariuri ceva mai indraznete. De pilda, as lua fara nicio remuscare Raul Rusescu marcheaza la orice cota peste 2.00. De asemenea, de urmarit daca olteanul va fi sau nu uzitat de Reghe inca din primul minut, date fiind circumstantele prezentate in deschiderea acestui articol. Mult succes va doresc!

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.