Politehnica Iasi – Steaua 0-2

1

Asa cum multi preconizau Steaua a plecat de la Iasi cu toate cele 3 puncte si a castigat cu 2-0 dupa un meci frumos. Golurile au fost marcate de renegatul Dayro Moreno in minutul 85 si Szekely in minutul 90. Steaua a mai avut si un gol anulat incorect in minutul 40, cand Kapetanos a marcat cu capul, dar golul a fost anulat si inca doua bare.

Fanii echipei Steaua au scandat aproape tot meciul impotriva lui Gigi Becali si Valeriu Argaseala, au aruncat cu torte in teren si spre peluza B spre fanii lui Poli care au ripostat la randui cu torte. Jandarmii (oamenii legii) au stat si au dormit in bocanci, parca urmareau un spectacol de artificii nu un schimb de torte.

La final o dovada de proasta organizare, s-au deschis doar portile de la Peluza A pentru evacuarea tuturor suporterilor din stadion.

Un gest care mi-a placut si care a fost importat de la echipele mari ale Europei, jucatorii echipei Politehnica Iasi i-au asteptat la final pe cei ai Stelei pentru ai saluta si pentru ai felicita pentru victorie. BRAVO POLITEHNICA IASI!

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Adrian Manolache » Blog Archive » 2 ani de blog

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.