Gazeta Sporturilor minte!

3

Astazi citesc in editia tiparita Gazeta Sporturilor urmatorul articol:

“Steaua fara suporteri

Gruparea din Ghencea a bifat doua recorduri negative la meciul de aseara(Fc Vaslui-Steaua). A fost asteptata de un singur suporter atunci cand a ajuns la hotelul din Vaslui, spre deosebire de alti ani in care veneau sute si mii de fani. Apoi, in tribunele stadionului nu s-a aflat nici macar un fan venit de la Bucuresti. (Remus Raureanu)

Gazeta Sporturilor minte si dezinformeaza, au venit suporteri si de la Bucuresti si de la Iasi, Husi, Focsani, Adjud, am stat 3 ore langa poarta peluzei oaspete sa intram la meci si nu am fost lasati sa intram pentru ca  Argaseala a dat ordin ca fanii Stelei sa nu intre la meci. Am fost dusi cu zaharelul de colonelul Smantana(chiar asa il cheama) ca vom intra la meci, dar degeaba. Apoi au zis ca nu mai sunt bilete, dar peluza oaspete a fost goala conform relatarii GSP :))

P.S: Argaseala, sclavule sa-ti dam la m**e!

P.S.2: brigada rosalbastra becali ura noastra gigi becali m..e!  Vinde, Pleaca, Mori!

Share.

3 Comments

  1. MUIE GSP. ps3 NOI AM FOST LA MECI… zile adriane;)) MUIE GIGI…. toti interzisii mereu vom striga LA MUIE GIGI steaua NU`i a ta

  2. Muie GSP..dezinformati cititorii..daca tot faceti o treaba sa fie facuta pana la capat ce dracu.. Vinde vinde vinde pleaca MORI..pleaca MORI..pleaca MORI..Moarte ciobane!

  3. Muie GSP..dezinformati cititorii..daca tot faceti o treaba sa fie facuta pana la capat ce dracu.. Vinde vinde vinde pleaca MORI..pleaca MORI..pleaca MORI..Moarte ciobane!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.