Renaste o echipa in Franta: AS Monaco

0

Revenirea celor de la AS Monaco în prim-planul fotbalului european se va produce mai devreme decît s-ar fi crezut. Presa din Columbia face primele dezvăluiri despre proiectul francezilor.

Potrivit acestora, atacantul disputat de cele mai importante echipe ale Europei, Radamel Falcao a semnat cu echipa franceză imediat după finala Cupei Regelui, împotriva lui Real Madrid.  Transferul se va oficializa luni, iar suma mutării este de 60 de milioane de euro.

Mai mult, aceeaşi sursă afirmă că directorul sportiv al lui Monaco a confirmat şi mutările lui Victor Valdes, Joao Moutinho şi James Rodriguez de la Porto.

Nu sînt singurele mutări pe care AS Monaco le-a pregătit. Coumbienii scriu că în zilele următoare francezii vor încerca să îi convingă şi pe Tevez, Lampard şi Kompany.

Sursa: gsp.ro

Astept cu mare interes revenirea lui AS Monaco pe prima scena fotbalistica din Franta. AS Monaco este echipa mea preferata din Franta. Cu o istorie bogata echipa infiintata in 1924, are 7 titluri in Franta, ultimul in 2000.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.