Simona Halep, premiată de Porsche cu un 911 Carrera 4

0

La întoarcerea de la Singapore, Simona Halep a avut parte de o surpriză din partea producătorului de sportive Porsche: un 911 Coupé roşu.

Dacă este să vorbim despre oameni ai surprizelor, tenismena română Simona Halep este una dintre primele care ne vin în minte. Sportiva de 23 de ani este cotată, în lumea tenisului, ca loc trei mondial, după o ascensiune surprinzătoare din ultimii doi ani.

După turneul WTA din Singapore – unde s-a confruntat în finală cu nimeni altcineva decât Serena Williams – Porsche s-a gândit să facă, la rândul lor, o surpriză acestui om al surprizelor. Marţi, Simona a fos chemată la showroom-ul Porsche pentru a-şi lua noua maşină, un 911 Carrera 4 roşu.

În cazul în care eşti curios de cifre, iată câteva: 911 Carrera 4 este animat de un motor boxer de 3,4 litri, care dezvoltă 350 CP şi 390 Nm, putere care ajunge la toate cele patru roţi prin intermediul unei cutii PDK cu şapte trepte. Performanţele sunt următoarele: 0-100 km/h în 4,5 secunde şi o viteză maximă de 283 km/h.

porsche-gives-simona-halep-a-red-porsche-911-carrera-4_7

Sursa: Promotor

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.