Eu, blogul si oltenii

26

Update: Inaintea inceperii anului 2008 recunosc dar nu aveam o parere foarte buna despre olteni..sincer nici nu stiu de ce. Cred ca nu mi-o schimbam niciodata daca nu-mi faceam acest blog.
Primul “oltean” cu care am intrat in contact a fost Razvan Vladescu sau Razy dupa cum ii zic prietenii lui. A fost primul blogger care mi-a facut un reviw in care zicea urmatoarele:

Adrian m-a impresionat de-a lungul timpului prin faptul ca a reusit sa posteze deseori articole care m-au interesat direct. De multe ori, articolele lui s-au intersectat cu gandurile si interesele mele.

A urmat Gabriela Negrila sau “Combinatie de Fatal woman si crazy Child” asa cum zice ea pe blogul ei, persoana care mi-a schimbat in totalitate parerea despre olteni. Este persoana care oricand poate sa iti dea un sfat bun, sa te asculte si sa te faca sa mergi mai departe. Este “copilul” cu care corespondez cel mai mult pe mess dintre toti bloggerii din lista. Este o persoana interesanta, sociabila si foarte speciala pentru mine. Nu de mult tocmai i-am promis ca in 2009 o sa ne vedem;)

O alta tipa speciala este si Andreea Iacob sau bruneta de la drept ;) viitoarea mea pila din justitie;)

Mai putin am de zis despre Bianca Dumitru sau Stelista Yo, Anitza, Flaviutza, Miruna sau Catalina cu care nu prea am vorbit de multe ori dar sunt niste persoane dragi mie si vroiam sa le mentionez si pe ele aici;)

Despre toti am o parere f buna, sunt niste prieteni adevarati chiar daca inca nu i-am cunoscut personal.
Lui Gabi i-am promis de mult o surpriza si cred ca am reusit sa o fac scriind acest articol in preajma sarbatorilor de Craciun. E un codou ptr ei, chiar daca stiu ca e putin este o dovada de respect si admiratie din partea mea pentru ei.
Sper sa obtin acordul fiecaruia si prin amabilitate sa imi dati cate o fotografie si sa o postez aici.

 

Share.

26 Comments

 1. Mihaela Chelaru on

  Orange-ul ca Orange-ul, sa vezi la Cosmote cat ma chinui ACUM sa trimit un mesaj si tot imi da failed! OFFFFF!!!!

 2. Razvan Vladescu on

  Vezi tu prietene, oltenii sunt cei mai caldurosi oameni. Ei de la distanta par oameni rai, iuti de minte, individualisti insa cati dintre cei care spun asta au trait printre noi?

  Mergi din casa in casa si cere cate un pahar de apa, si sa vezi ca ti se va da negresit.

  Merry Christmas and a beautiful happy new year, my blogger friend.

 3. Catalina Lady bug on

  multumesc pt k m-ai numit si pe mine printre ei…sa zic asa…yo-s cea mai mica:)) )…..Craciun fericit si numai bine…mai vb’im:*

 4. Adrian Manolache on

  @james crissilv: multumesc si tie iti doresc un craciun fericit

  daca stiam ca esti oltean te adaugam si pe tine in acest articol…poate data viitoare

 5. Adrian Manolache on

  @catalina: stii tu cei din urma vor fi cei dintai:) esti o tipa de treaba de asta te-am adaugat in articol:)

  Craciun FERICIT

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.