Atlassib cea mai proasta firma de transport

6

SIGURANTA, CONFORT, RAPIDITATE asta e motto-ul firmei de transport Atlassib. Numai ca nu prea se potriveste deloc cu realitatea. Sa le luam pe rand..

foto1SIGURANTA:

  • daca ai noroc si nu te iau cu japca cei care sunt mana in mana cu soferii si nu te bagi la o partida de alba neagra. Degeaba se dau pliante prin care nu se incurajeaza jocul dea alba neagra, pentru ca nu stiu cum se face dar soferii opresc in benzinariile unde acesti pungasi sunt prezenti. Cand am revenit din Italia acesti pungasi au jecmanit 3 calatori din autocar de suma de 800 de euro.
  • daca pe autostrada ar merge cu viteza, adica 100km/h si prin serpentinele din tara cu 50-60 km/h si nu invers.

CONFORT:

  • daca soferii ar fi mai amabili cu calatorii si nu si-ar pierde usor calmul la orice intrebare sau cerinta a calatorilor.

RAPIDITATE:

  • daca ar fi putin mai multa organizare si nu ar opri in fiecare agentie chiar daca de acolo nu se urca nici un calator.
  • daca pauzele ar dura exact atat cat se anunta ( se anunta 10-15 minute si durau cam jumatate de ora)

Sfatul meu este sa evitati firma Atlassib pentru transportul international, si sa o folositi doar in caz de urgenta pentru ca  NU SE MERITA :)

Share.

6 Comments

  1. de acord cu tine. ai omis sa spui ca soferii sunt mana-n mana cu jefuitorii.
    partea “buna” a celor de la atlassib este ca merg cam in orice oras, pe cand alte companii nu. daca nu vrei sa schimbi patru mijloace de transport (cu bagaje dupa tine), fiind mai expus astfel pericolului, esti obligat sa iei atlassibul

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.