Cea mai plictisitoare zi din saptamana

12

Joia e una din cele mai plictisitoare zile din saptamana cel putin din punctul meu de vedere. Cursuri la facultate de la ora 9 pana la 14 in care tie imposibil sa nu te plictisesti sau sa te ia somnul. In ziua de azi profesorii nu prea mai stiu sa iti capteze atentia, ori vorbesc incontinuu 2 ore, ori nu iti place modul lui de predare…se gaseste ceva oricum. Astazi chiar numai stiam cum sa fac sa mai treaca plictiseala de la curs….scriam sms-uri, ma jucam pe telefon…numai la ce spunea profa nu eram atent.

Un alt motiv pentru care este joia o zi plictisitoare este din faptul ca eu de obicei plec vineri dimineata la Husi…si cum de multe ori sunt nerabdator sa plec acasa sa intalnesc pe cineva acolo, trece foarte greu timpul.

Maine va fi o zi destul de plina si o zi cu totul speciala mai ales pentru blogul meu…dar astea o sa le cititi maine :)

Care este cea mai plictisitoare zi pentru voi? Si de ce?

Share.

12 Comments

 1. la mine marti, miercuri si joi sunt toate la fel de plictisitoare, iar lunea si vinerea e stresul prea mare…deci nu prea e bine decat in weekend ;))

 2. sincer…eu nu prea apuc sa ma plictisesc la cursuri k nu prea ma duc…dar mai sunt seminarele in care ma plictisesc de moarte:(

 3. Adrian Manolache on

  @simona: stiu cum e…nici eu nu ma plictiseam in sem 1 ptr ca nu ma duceam …dar la seminarii era durere mare =))

 4. Mihaela Chelaru on

  Sa fim seriosi, ziua in care incremenim pur si simplu datorita programului, si nu e vorba de plictiseala aici, este LUNEA! E cea mai dificila zi a saptamanii.

  Adrian tu o duci bine cu ore de la 9 la 14:) zici ca esti la liceu. Sunt altii, asa ca mine, care au de la 8 dimineata la 8 seara :) Dar e foarte bine, traiesti viata la maxim! :D

 5. Adrian Manolache on

  @Mihaela chelaru: si eu am de la 8 la 8 seara dar atunci parca nu e plictisitor pentru ca am si laborator si e altceva..acolo parca trece altfel timpul.

 6. Tot joia este o zi plictisitoare pentru mine, deoarece am cursuri nu numai de la 8 la 14 ca tine.. am de la 8 la 18 in continuu, fara pauza. Si..la noi, materia nu prea permite glumele, abaterile de la subiect, parantezele prea lungi sau amuzante. Plus de asta, sistemul didactic din cadrul facultatii noastre e construit de asa natura incat profesorii nu stiu prea bine sa se apropie de studenti. Cursurile sunt ingrozitor de plictisitoare, desi ar putea fi la fel de bine extrem de interesante. Ar putea sa faca prezentari in powerpoint cu filmulete, boli, fenomene medicale captivante, asta daca tot avem suportul de curs de-a gata. Nu inteleg sensul in a merge pentru prezenta, ca e clar ca de asta ma duc, pentru punctajul acesta care mi se ofera…daca tot mi se dicteaza fix aceeasi materie pe care o parcurg oricum din cartea cadrului didactic. :|

 7. La mine miercurea cand am un curs de morfologie. Profa e super de treaba, ca toti actualii mei profi (dintre care unul e cel mai cel OM) sunt super oameni, cu care te intelegi foarte bine.

 8. Catalina Lady bug on

  la mine joia e cea mai grea si mai urata……vrei sa facem schimb?…hai…k maine e joi:D :)) )…pup

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.