Circul din fotbalul romanesc

5

Nu trece nici o zi fara sa apara cate un circ in fotbalul romanesc. Ca este vorba de Steaua, Dinamo, Rapid sau CFR Cluj tot timpul se gaseste cate ceva.

Pe mine a inceput sa ma amuze toata treaba asta, chiar daca ea de fapt e una foarte trista. Asa-zisele telenovele romanesti in materie de fotbal nu au niciodata final. Scandalul intre Gigi Becali si suporteri, intre Steaua si FC Brasov datorita schimbarii datei de disputare. Circul pe care il face Gigi Becali in privinta vanzarii clubului mi se pare cel mai penibil. Macar daca ar vinde o data clubul dar asa se joaca cu presa si televiziunile.

Ar trebui sa luam si noi un pic modelele din Anglia, Spania, Italia sau Franta de civilizatie in fotbal. Nu zic ca acolo o fi totul roz, dar nu e nici ca la noi. Dupa un meci daca ai pierdut in Romania nu sunt jucatorii sau antrenorul de vina, principalul vinovat e arbitrul:) Se face foarte mult tam-tam pe chestia asta. Ar fi bine totusi sa se uite in propria curte si sa isi vada fiecare de echipa lui si sa faca in asa fel incat jucatorii sa demonstreze ca sunt buni in teren nu inafara lui.

Tu ce parere ai despre circul din fotbalul romanesc?
Share.

5 Comments

  1. pai, circul tine de Romania, ar trebui sa vorbim si de circul politicii romanesti, circul legislatiei romanesti, circul economiei romanesti, samd

    sau ar trebui sa ne dam seama ca e un pleonasm sa zicem “circul din fotbalul romanesc”, “fotbalul romanesc” e sufiecient

  2. Adrian Manolache on

    @Marius Parciu: corect Marius, dar parca Gigi intrece masura de fiecare data..iar presa abia asteapta astfel de personaje.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.