Job de criza: mancator profesionist

2

În doar patru zile, un anunţ de angajare ca mâncător profesionist a strâns circa 1.000 de CV-uri pe site-urile de recrutare. Angajatorul oferă un salariu cuprins între 600 şi 1.000 de euro lunar şi 50 de lei zilnic pentru a comanda mâncare la domiciliu.

PoftaBună.ro caută mâncător profesionist. Salariul variază între 600 şi 1.000 de euro lunar. Jobul presupune testarea mâncărurilor de la restaurantele cu livrare la domiciliu şi realizarea unor scurte review-uri. Angajatorul oferă zilnic un buget de 50 de lei şi şansa de a încerca cele mai bune mâncăruri din restaurantele din Bucureşti.

Descrierea postului:

Te-ai saturat de joburi plictisitoare unde astepti cu nerabdare pauza de masa? Suntem primii angajatori din Romania care te platesc sa fii intr-o continua pauza de masa.

Jobul presupune testarea mancarurilor de la restaurantele cu livrare la domiciliu si realizarea unor scurte review-uri. Iti oferim zilnic un buget de 50 de lei, sansa sa incerci cele mai bune mancaruri din Bucuresti pe banii PoftaBuna.ro (+salariu!).

Cerinte:

Pentru a aplica la acest job trebuie sa urmezi urmatorii pasi:
1.Intra pe www.poftabuna.ro, creeaza-ti cont si lasa un comentariu cat mai original in care sa faci un scurt review al unui restaurant aflat pe site-ul nostru. Apasa click pe butonul Post to Facebook si astfel arata-le prietenilor tai ce ai scris.
2.Pune linkul review-ului pe Facebook si invita-ti prietenii sa il voteze.
3.Mentioneaza postarea pe http://www.facebook.com/poftabunaro pentru a putea urmari numarul de like-uri.

Oferta (bonusuri, beneficii):

Autorul review-ului cu cele mai multe like-uri va primi:

– 50 de lei zilnic pentru a comanda mancare la domiciliu de pe PoftaBuna.ro;
– 500 euro salariu net lunar.

Descrierea firmei:

PoftaBuna.ro isi propune sa revolutioneze livrarea de mancare la domiciliu.

Cea mai buna masa, la birou si acasa.

Cei interesaţi ar trebui să se grăbească să aplice, jobul a strâns în doar patru zile de la publicare peste 1.000 de CV-uri.

Sursa: Realitatea.net

Share.

2 Comments

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.