Oltchim in semifinalele Ligii Campionilor!

0

Oltchim este în semifinalele Ligii Campionilor înaintea ultimului meci din grupă! Datorită rusoaicelor de la Zvezda, care au cîştigat clar partida cu Ferencvaros, scor 30-27.

Handbalistele noastre aveau nevoie de o victorie mîine pentru a se califica în semifinale dacă se respectau calculele hîrtiei şi Ferencvaros cîştiga în deplasarea din Rusia. Nu a făcut-o, chiar dacă a avut un avans de 4 goluri la pauză.

Conduse cu 11-16, rusoaicele au revenit fantastic, au marcat un gol pînă în minutul 30, iar apoi au mărşăluit spre victorie. Au preluat iniţiativa, au făcut 20-18 şi Ferencvaros nu a mai putut reveni. 25-19, 26-20, 28-23. Doar pe final s-au mai apropiat unguroaicele, dar a fost prea tîrziu. Perfect pentru Oltchim, care este în semifinale indiferent de rezultatul partidei cu Krim.

Acum, Oltchim are nevoie de o victorie la 5 goluri împotriva slovenelor pentru a se califica de pe primul loc din grupă şi să evite astfel pe Gyor în semifinale, echipă cu 5 victorii din 5 meciuri în grupe. Vîlcencele vor întîlni pe Larvik dacă le înving categoric pe cele de la Krim.

Sursa: gsp.ro

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.