Politica incepe sa imi provoace greata

2

Probabil pentru multi politica este un subiect delicat, dar pentru mine politica a ajuns cam la acelasi capitol cu fotbalul romanesc, adice incepe sa imi provoace greata. Basescu anunta ca vrea sa legalizeze prostitutia si drogurile, oare chiar e necesar acest rau in Romania? Nu cred ca este necesar deloc. Romania nu este pregatita pentru o asemenea legalizare, si nu cred ca va fi nici peste 10 ani. Apoi Basescu anunta ca vrea sa faca Parlamenul Unicameral, problema e ca daca vrea sa faca treaba asta trebuie sa schimbe intai constitutia, si cine voteaza pentru schimbarea constitutiei noi sau Parlamentul? Cum sa voteze deputatul X sa fie Parlamentul unicameral si din 417 de parlamentari sa ramana doar 300 .. voi ati vota daca ati fi parlamentari, eu nu cred.

Cu cine votezi la alegerile prezidentiale?

View Results

Loading ... Loading ...

Se apropie cu pasi tot mai repezi aceste alegeri prezidentiale si ma gandesc tot mai mult sa nu merg la vot. Nu am pe cine sa votez pentru ca dupa parerea mea nici unul din presupusii candidati nu sunt capabili sa conduca Romania. Nu o sa votez niciodata un Crin Antonescu sau vreun Naty Meir sau vreun Gigi Becali…NICIODATA . Ar ramane Basescu si Geoana, probabil ca aici va fi marea batalie. Oricum pana acuma nu ma convins nimeni sa il votez.

Share.

2 Comments

  1. Cu Parlament unicameral sunt de acord, insa cu legalizarile respective nu. Mai avem multe de invatat pentru a ajunge la nivelul altor tari. Unde drogurile sunt legalizate acolo esti vazut altfel pe strada, ma refer la modul jalnic, la noi nu, alta mentalitate… “Bai frate ma droghez, sunt tare, cine mai e ca mine”, pai nu stiu cati ar vrea sa fie ca el. Dar fiecare face ce vrea.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.