Puya lanseaza 'Romanisme'

6

Joi, 23 aprilie, ora 22:00, in club Gossip din Bucuresti, are loc evenimentul de lansare al albumului “Romanisme”, cel mai nou album Puya.

Concertul reprezinta punctul de start al turneului national de promovare al celui de-al doilea album solo al artistului si va cuprinde 11 orase din tara:
– Bucuresti – 23 aprilie
– Mioveni – 24 aprilie
– Craiova – 25 aprilie
– Iasi – 30 aprilie
– Costinesti – 1 mai
– Focsani – 2 mai
– Galati – 7 mai
– Constanta – 8 mai
– Cluj- 14 mai
– Piatra Neamt – 15 mai
– Timisoara – 21 mai

Invitatii lui Puya la concertul de lansare din Bucuresti sunt: Don Baxter, Sisu, Cabron, George Hora si Cedr2yk.
In cadrul concertelor de lansare, fanii prezenti isi pot achizitiona noul album la un pret special.
Romanisme” pune in muzica si versuri viziunea proprie a lui Puya legata de Romania si romani in 12 piese si un intro ce atrag atentia prin sound-ul revolutionar ce te duce cu gandul la hip-hop-ul American.

Mi-am propus sa readuc hip hop-ul la radio si in cluburi. E o alta generatie. Cu siguranta nu toti o sa aprecieze schimbarea pe care am facut-o, dar nu imi e frica de critici. Eu fac ce simt in primul rand; nu imi gandesc piesele ca pe o campanie publicitara. E timpul DJ-ilor si al muzicii electronice asta e clar. De la muzica de club la pop sau chiar hip hop totul suna sintetic. Sa faci o melodie tare care nu ajunge la tv sau radio e ca si cum ai face o firma luminoasa si o lasi aprinsa pe fundul Marii Negre. Asta e provocarea mea!”, declara artistul.

Sursa: MTV

Share.

6 Comments

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.