Seara trista pentru echipele romanesti

4

Aseara am fost dezamagit de echipele romanesti care au jucat in Europa League. Se vede nivelul fotbalului romanesc, suntem la vale rau. Steaua a fost invinsa in Ghencea de Fener 1-0 prin golul lui Kazim Kazim, Dinamo a luat bataie la Galatasaray cu 4-1 (Kewell, Nonda 2, Blumer din penalti, respectiv N`doye). Nici CFR Cluj nu a dus-o mai bine aseara incasand un 2-0 pe terenul lui Sparta Praga.

Singura echipa care a scos un punct a fost Politehnica Timisoara care a remizat 0-0 cu Anderlecht.

Situatia in clasamente nu e deloc roza. Dinamo si CFR sunt pe 3 cu cate 3 pct, iar Steaua si Timisoara pe 4 cu 2 pct.

Voi ce parere aveti despre meciurile de aseara? Au vreo sansa echipele romanesti sa se califice in mult dorita primavara europeana?

Share.

4 Comments

  1. Sunt dinamovist. Încep aşa pentru că urmează o grămadă:
    Dinamo teoretic are şanse să se califice, asta dacă ar mai fi Bonetti la cârma echipei. Momentan sunt fără antrenor, cine va veni nu se ştie, aşa că şansele la calificarea în primăvara europeană sunt egale cu 10%, dar să nu uităm că tot Dinamo s-a calificat miraculos. Rămâne de văzut.
    Steaua ar fi avut o grupă accesibilă, se puteau califica dacă îşi dădeau interesul, însă vrabia mălai visează. Acum şansele lor de calificare sunt mai mici chiar ca cele pe care le are Dinamo în momentul de faţă.
    Poli Timişoara cu Sabău pe banca tehnică ar avea şanse de calificare însă rateurile de până acum lasă de dorit. Nu se califică deloc.
    CFR Cluj se califică. Este singura echipă care va prinde primăvară europeană.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.