SMS-uri haioase

2

* Tanara, draguta ,blonda, sexy, fara obligatii, 90-60-90, picioare 1.20 m, plina de viata, patimasa, exotica, misterioasa, amatoare de senzatii tari, vand camion.

*Daca ai ochii albastrii, buze senzuale, esti inalta si subtirica si foarte sexi, si pe deasupra si inteligenta, atunci o sa mori !!

*De ce barbatii sunt ca si calculatoarele: sunt fara ajutor cand sunt aprinsi; au multe idei, dar nu stiu ce sa faca cu ele; imediat ce iti alegi unul, un model mai bun apare pe piata.

*Te acuz de incalcarea regulii nr. 0569 – distragerea atentiei publice cu frumusetea ta. Te condamn la 2 zile de arest în dormitorul meu!

*Accepti sa-mi fii partener de SMS, la mesaje naspa, dar si faine, în mesaje sms, dar si cand semnalul este slab, pana cand liniutele de la baterie ne vor desparti?

*Atentie cand un barbat iti spune ca te iubeste din adancul inimii. Inseamna ca totusi mai exista destul loc si pt alta deasupra.

*Trei maimute au scapat de la zoo. Una a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!

*Adori trupul meu dulce …iti place cand buzele noastre se ating … esti in al noualea cer cand simti in tine picaturile mele… sunt acelasi eu: Jack Daniels!

*Ma uit la Luna… luna e superba! Ma uit la tine si…si…mai bine ma uit din nou la Luna !

*Pt un sarut tasteaza 1, pt o imbratisare tasteaza 2, pt o noapte de neuitat tasteaza 3, iar pt toate astea.. .tasteaza numarul meu.

*Zambetul este contagios. Cand cineva mi-a zambit azi, am zambit si eu. Acum ti-am transmis tie zambetul prin acest sms. Cine urmeaza?

*I love you……… I need you……….I like you……….I vrea tu!

*Tanara, frumoasa, fara obligatii, nu fumez, nu beau, posed un BMW decapotabil, o casa cu 11 camere, imi plac brunetii, ascult manele! Nu caut nimic doar ma laud!!!

Share.

2 Comments

  1. Alina Cojocaru on

    :P foarte amuzante SMS-urile tale, acum ca le-au facut publice ai mare grija sa nu le trimiti la cineva :P o seara frumoasa, fara probleme electorale:)

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.