State de Romania

1

De vreo doua saptamani am inceput sa urmaresc blogul lui State de Romania. Ma amuz de fiecare data cand citesc ceva nou pe blog. Il am si in blogroll…dar nu cred ca ati observat pana acuma.

statederomania_potcov_stateFamilia Potcovaru, celebra din telenovelele “Inima de tigan” si “Regina”, difuzate de postul ACASA, isi continua aventura in serialul de comedie “State de Romania”, difuzat la Pro Tv.

Povestea lui State Potcovaru (Gheorghe Visu) a inceput la Paris in 2007 si nu putea sa se continue in alta parte. El revine asadar in orasul de pe malul Senei insa cu un alt statut si alte planuri. Dupa o perioada de sedere, State se intoarce pe meleagurile romanesti si se stabileste in comuna Cloncatele, localitate in care se reintalneste cu Marcel Popeanga (Bebe Cotimanis), un prieten din copilarie, devenit intre timp adversarul sau de moarte. Statica si Marcel incep o lupta sustinuta pentru scaunul primariei din sat, iar mijloacele prin care cei doi incearca sa-si atinga scopul sunt dintre cele mai diverse. In stilul caracteristic, State isi incepe campania printr-o mare petrecere cu mici si bere, la care este invitat tot satul, in timp ce Popeanga alege ca, in schimbul voturilor, sa le ofere satenilor galeti.

statederomania_1251368452__MG_8008La asa o petrecere, nu putea sa lipseasca muzica. Babi Minune, copilul de suflet al lui State si in acest serial de comedie, ii dedica acestuia o melodie nou-nouta care va rasuna pe genericul serialului. Versurile sunt atat in romana, cat si in franceza, fiind cantate de Babi si Kamara.

Din distributia serialului “State de Romania”, nu lipsesc nici Carmen Tanase, Doinita Oancea, Dana Rogoz, Octavian Strunila, Cabral sau Alexandra Ignat.

Share.

1 Comment

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.