The Twilight Saga: New Moon

2

Azi am vazut filmul pe care il asteptam cu mare nerabdare sa apara la cinema. Cu toate ca imi propusesem sa il vad la cinema in premiera, nu am reusit, nu am mai gasit bilete. M-am trezit tarziu, cum se zice si biletele la premiera se terminasera deja. Am zis ca ma duc in weekend, dar azi l-am gasit pe net ( pe sfintia sa netul).

E superb filmul si se termina cu “Bella marita-te cu mine!” deci merita vazut…si revazut.

Titlu original: The Twilight Saga: New Moon
Gen: Fantastic
Regia:Chris Weitz
Scenariul:Melissa Rosenberg
In rolurile principale:Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner
Distribuitor:MediaPro

În Saga Amurg: Lună Nouă, cel de-al doilea film al celebrei serii Amurg, idila dintre vampir şi o muritoare prinde un nou contur atunci când Bella Swan (Kristen Stewart) se adânceşte în secretele lumii supranaturale – din care îşi doreşte atât de mult să facă parte – numai pentru a se regăsi într-un pericol cu mult mai mare decât înainte.
După petrecerea de majorat a Bellei, Edward Cullen (Robert Pattinson) şi familia sa părăsesc oraşul Forks, în dorinţa de a o proteja pe Bella de pericolele iminente ale lumii vampirilor.  Deprimată şi însingurată, ea parcurge cu greu ultimul an de liceu şi descoperă că, de fiecare dată când îşi riscă viaţa, imaginea lui Edward îi apare în minte.

Dorinţa arzătoare de a fi împreună cu el o face să se expună unor pericole din ce în ce mai mari. Cu ajutorul prietenului său din copilărie, Jacob (Taylor Lauthner), Bella restaurează o motocicletă veche pe care o va folosi în noile călătorii, iar inima ei îngheţată pare să se deschidă relaţiei cu Jacob – membru al misteriosului clan Quileute  care are propriile secrete periculoase.

Dincolo de graniţele timpului şi ale lumii pe care o cunoaştem, Bella şi Edward sunt capabili să îşi sacrifice viaţa pentru a-şi salva povestea de iubire. Un rol decisiv îl vor avea fiinţele supreme din clanul Volturi, cei care împart legea printre vampiri, conducătorii nemiloşi care nu se dau în lături de la nimic pentru a menţine secretă existenţa vampirilor.
Suspansul şi pasiunea care au transformat Amurg într-un adevărat fenomen, se continuă cu multe personaje noi, mult mai multă acţiune, secrete străvechi şi mistere adânci, în Saga Amurg: Lună Nouă.


Share.

2 Comments

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.