Topul celor mai buni blogeri din BlogMania

5

newsiasi.ro a facut Topul celor mai bune, active, implicate bloguri inscrise in BlogMania pe anul 2008. 178 de blogeri s-au inscris in lista de pe newsiasi.ro . Din februarie pina la sfirsitul anului, blogerii ieseni au generat aproape 500 de stiri pentru comunitatea locala. Saptamina de saptamina, newsiasi.ro a ales Blogul Saptaminii. 23 de blogeri din cei 178 si-au “adjudecat” acest trofeu. Acum, la final de an, tragem linie si vedem cine e cel mai bun bloger al anului 2008.

BlogMania a fost lansata la sfirsitul lunii ianuarie. La inceput mai timizi, apoi tot mai numerosi, blogerii cunoscuti s-au inscris in Miscare. A urmat apoi explozia: zeci de bloguri nou-create in comunitatea virtuala ieseana.

Cei aproape 200 de blogeri scriu zilnic despre probleme personale, ale comunitatii din care fac parte, trag semnale de alarma sau isi impartasesc experientele.

Blogul Saptaminii. Dupa doua saptamini de la lansarea Miscarii, newsiasi.ro s-a implicat si mai mult in blogosfera. In fiecare saptamina este ales Blogul Saptaminii, acel blog care a generat stirea cu cele mai multe citiri in saptamina precedenta.

La finalul unui an de BlogMania, newsiasi.ro face Topul celor mai buni blogeri inscrisi in Miscare. Criteriul de departajare e simplu: cistiga cine a iesit de cele mai multe ori Blogul Saptaminii.

Topul celor mai bun blogeri din BlogMania

“And the winner is…”

“Blogul anului 2008” se imparte, de fapt, la doi blogeri:

Adica tocmai cei mai vechi blogerii inscrisi in BlogMania. Ambii au avut acelasi numar de “victorii”: au fost desemnati de cite sase ori fiecare Blogul Saptaminii.

Share.

5 Comments

  1. Mihaela Chelaru on

    Ma mandresc cu S.P. :) si tu stii de ce. Il apreciez extrem de mult pe Ieseanul Suparat, are un blog de nota 10!

    Si bravo Adrian!!!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.