Trupa Voltaj continua concertele prin tara!

2

Ploiesti, Brasov, Targu Mures, Cluj, Ramnicu Valcea, Pitesti – 6 orase care au simtit vibratie live de la Voltaj! Calin Goia si ceilalti membri ai trupei, impreuna cu MC Claudiu Sara si DJ Ivan de la ProFM se plimba prin tara cu chef de petrecere! Ei si-au facut bagajele, n-au uitat beat-urile hot si hit-urile electrizante si au pornit in Caravana KFC pusi pe distractie maxima. Astfel, fanii au ocazia sa guste o doza consistenta de volti chiar la ei in oras! In fiecare dintre locatiile incluse in programul caravanei Voltaj sustine un concert in aer liber si, asa cum s-a vazut pana acum, atmosfera e la intensitate maxima. Publicul s-a dezlantuit pe melodiile Voltaj, a cantat impreuna cu trupa, a luat autografe si s-a simtit “mai sus de locul doi”.
Dar turneul Voltaj e departe de final. Dupa o mica pauza, caravana isi reia drumul prin tara, asa ca fanii trebuie sa se pregateasca pentru o noua avalansa de muzica buna. Pe 15, 16 si 18 iulie, Caravana KFC ajunge la Iasi, Bacau, respectiv Constanta, unde Voltaj se va dezlantui din nou pe ritmurile care i-au adus succesul. Intrarea e gratuita si nu lipsesc senzatiile tari: intalniri face to face ale fanilor cu membrii formatiei Voltaj si concursuri. In deschiderea fiecarui concert, MC Claudiu Sara si DJ Ivan de la ProFM fac incalzirea pentru o seara de neuitat, inarmati cu platane, butoane, microfoane si pregatiti sa arunce in boxe chef de distractie!

Share.

2 Comments

  1. james crissilv on

    E o trupa care si-a pastrat constant stilul dar si targetul. Faptul ca a continuat sa se identifice cu aceelasi stil i-a adus recunoasterea de acum. Si o merita pe deplin. Bravo lor.
    o zi minunata iti doresc

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.