UB40 nu mai vine la Iasi de Revelion

2

Fanii celebrei formatii britanice, UB 40, nu mai au motiv de bucurie. Din motive inca necunoscute, doar Ali Campbell, fostul vocalist de la UB40, va canta la Iasi in noaptea de Revelion. Precizarea a fost facut de directorul executiv al Primariei Iasi, Cosmin Coman, dupa ce timp de o saptamana acesta a vorbit de prezenta intregii formatii in concert la Iasi. Coman sustine insa ca pentru public nu va fi nici o diferenta. Ali Campell va canta, de la ora 23.00 si pana la miezul noptii, pe esplanada de la Palatul Culturii. El va primi pentru prestatia sa 150.000 de euro. In urma cu doar cateva zile era stabilit ca formatie UB40 va concerta timp de 60 minute in noapte dintre ani, in fata Palatului Culturii. Pe langa trupa britanica, vor mai concerta Fly Project, Crazy Loop, Connect – R, Alex, Dj Sava, Parazitii, Romania si Etno. “Trupa UB 40 va ajunge la Iasi pe 30 decembrie si va fi cazata la hotel de cinci stele”, spunea nu de mult Cosmin Coman, directorul Directiei Programe si Servicii pentru Comunitate. Acestora le-a fost pregatite mai multe camere duble si doua apartamente la Hotel Europa. Nu au avut pretentii deosebite, doar room-service 24 de ore din 24 de ore si o masa de Revelion la ora 02.00.

Reprezentantii primariei nu au stabilit inca un program clar al formatiilor care vor urca pe scena din fata Palatului Culturii. “UB 40 va urca pe scena si va canta de la ora 23.00 la 00.00. O sonorizare de 150.000 de wati si o aparatura din Marea Britanie va avea grija ca spectacolul sa fie un succes. Nu stim ordinea in care vor canta trupele romanesti. Acestea nu vor canta doar la Iasi in noaptea de Revelion, ci si in Focsani, Suceava si Barlad. Vor avea un fel de turneu in Moldova. UB 40 va canta doar la Iasi timp de o ora. Acestia vin cu un tir de scule din Marea Britanie care are o valoare de 8.000 Euro. Pentru ca trupa UB 40 sa cante la Iasi am achitat 150.000 Euro, la care se adauga si altele”, a mai spus Coman. Scena este adusa din Italia, iar pentru ca spectacolul sa fie complet, vor fi montate doua ecrane de sapte pe cinci metri. In ceea ce priveste trupa Parazitii, aceasta va fi prezenta in cartierul Alexandru cel Bun, pe esplanada Voievozilor. Pe data de 31 decembrie intre orele 18.00 si 19.00, vor sustine un concert pentru locuitorii din cartier, urmand ca seara sa fie prezenti si la spectacolul din fata Palatului Culturii.

Sursa: Informatorul Moldovei

Share.

2 Comments

  1. Mihaela Chelaru on

    Era de asteptat sa nu apara astia de la UB40 :)) ) Stiam eu ca m-am bucurat prea mult, dar deh asa stau lucrurile in tara noastra, pardon in frumoasa noastra tara.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.