Weekend cu mama

3

Vroiam mai de mult timp sa vad acest film, mai ales ca recomandarile la momentul aparitiei au fost foarte multe. In sfarsit am reusit sa il vad si eu astazi. Ideea filmului e buna, numai ca are un final pe care nu prea poti sa il intelegi…se termina cam aiurea. Sincer ma asteptam la un alt final dupa o asemenea poveste. O alta chestie care o sa surprinda pe multi sau va surprins deja e ca Adela Popescu stie sa injure.

Povestea filmului

În urmă cu 15 ani, Luiza a plecat în Spania, lăsând-o pe Cristina, fetiţa ei în vârstă de trei ani, în grija rudelor. Revenită în ţara, femeia descoperă adevăruri şocante, de care a fost ţinută la distanţă: fiica ei a fugit de acasă, e dependentă de droguri şi are o fetiţă de doi ani pe care a lăsat-o în grija unui orfelinat.

Măcinată de vinovăţie, Luiza încearcă să o salveze pe Cristina şi să-şi răscumpere astfel greşelile din tinereţe. Are la dispoziţie un weekend.

Mai jos si un trailer cu acest film


Share.

3 Comments

  1. nici mie nu mi-a placut finalul, mi sa parut mult prea dur… filmul ca idee dragut se putea totusi si mai bine, dar totul are un inceput :) . sa speram sa ajungem si noi sa facem filme din ce in ce mai bune! :D

  2. am citit cartea, dar nu pe toata. filmul nu am apucat sa il vad. nu’l gasesc iar cand in sfarsit l-a gasit prietenul meu s-a dovedit a fi un porno romanesc ..

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.